Férjem 63 évesen tavaly májusban beleszeretett egy 38 éves nöbe. A nö tavaly novemberben kirúgta, azóta bombázza szerelmes emilekkel - semmi hatás. Szerintetek meddig tarthat még ez az egyoldalú szerelem?
Ezek után együtt még mindig együtt vagytok / visszafogadnád? :o
Fogalmam sincs, meddig tarthat, akármeddig, az irántad érzett szerelme meddig tartott?
Ostoba vén faszok.
Én amúgy nem tűtném a megaláztatást. Ha másba szerelmes, költözzön.
Ha meg te nem akarod bármilyen egyéb okok miatt(anyagi vagy más) akkor mondd meg neki, hogy ezentúl nem élsz a feleség-címmel, így csak barátok maradhattok.
Nem leszel a csicskája, nem leszel a felesége--csak barát.
Gondolom őt bombázza emilekkel, de te mosol -főzöl rá... hát tudod mikor csinálnám... sokkal többet tűrünk mint kellene, méltóság meg nulla.Mi foghatta meg abban a nőben? A 38 már nem olyan fiatal ám (bár, attól függ..) gondolom ő olyan nő aki te is voltál, de valahol elvesztetted azt az oldalad, lemorzsolódott az évek folyamán.
Olvasgasd Csrnustól A nő-t, sok igazság van benne arról, hogy ha te nem tiszteled magad, mások sem fognak.
A hugom most költözik a pasijától, és mióta kijelentette, hogy fel-is-le-is út, azóta az a görény moziba viszi és megint udvarol (bár szerintem más nője is van, de ez magánvélemény.)
Szóval ne az érdekeljen hogy meddig tart, hanem próbáld összekaparni a maradék méltóságod, ami mindenkinek jár, még ha nem is tudtok külön költözni... és éreztesd vele, hogy nem tehet meg mindent következmények nélkül - különben neked csak a kapcarongy titulus marad (meg az önsajnálat).
Tudom, hogy nem könnyű a helyzet, de én utalnék rá, nagyon kedvesen, hogy a 38 éves nőknek inkább a 28 éves pasik kellenek, nem a taták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!