Ha egy lány beleszeretett a (biszexuális) mostohaanyjába és az apja már elvált a mostohaanyjától, lehet kapcsolat a lány és a nő között? (nincs köztük túl sok korkülönbség)
Figyelt kérdés
(nem én vagyok az érintett)2010. júl. 25. 23:41
1/9 anonim válasza:
Lehet, de elég durva az apával szemben..
2/9 anonim válasza:
Tisztára mint egy dél-amerikai szappanoperában.
3/9 anonim válasza:
kapcsolat lehet, semmi akadálya nem számít a korkülönbség,de azért érdemes apával is tisztázni,hogy nem érintené e rosszul,ha már szétmentek akkor valószínű nem ,de jobb a békesség,és mégiscsak a család az előbrevaló nem a mostoha
7/9 anonim válasza:
Én a faterom volt barátnőjével jönnék össze. Talán őt nem zavarná, már 2x elvált, plusz volt 1 tonna nője.
20/f
8/9 anonim válasza:
az erkölcstelenség csimborasszója
9/9 anonim válasza:
Csak akkor ha teljes titokban tartanák. Sok kellemetlenség származna belőle ha akár csak 1 ember megtudná a teljes igazságot. Inkább tegyenek úgy mintha baráti viszony lenne köztük, az meg h mit csinálnak éjszaka a 4 fal között, az csakis a kettejük dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!