Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár -diák kapcsolat? Vélemények-,? Korkülönbség sok/ pont jó?
21 éves lány: diák... 2. szakma után... Tanára: 10 évvel idősebb...
Iskolában kizárólag "szakmai" kapcsolat... Iskolán kívül magán jellegű...
Mennyire lehet ebből baj ,ha kiderül.? Mind az ő részéről mind az enyémről?
Hát amíg abba a suliba jársz, addig ő megütheti a bokáját emiatt.
Neked nem lehet belőle nagyobb bajod, minthogy a többi tanár ferde szemmel néz rád, esetleg "szívat".
Neki viszont akár az állásába is kerülhet.
Én maradnék az "ismerkedés" határán, amíg tanít. 21 éves vagy, nem tudom meddig taníthat még, de én nem igen kockáztatnék. Nekem van olyan ismerősöm, akit egyetemen a párja tanítana (férfi). Ők nem is titkolták a kapcsolatukat, bár nem mutatták ki az iskolába a dolgokat, afféle nyílt titok, hogy ők együtt vannak.
Dékáni engedélyt kell kérnie a lánynak minden félévben amikor a párja lenne a tanára, hogy átmehessen másik csoportba... Hosszas indoklások, a dékán már csak úgy fogadja, hogy "ja maga? csak a szokásos?". Amíg van másik csoport másik tanárral, addig nincs is nagy gond, de ha ne adj isten egyszer nem lesz, kíváncsi vagyok mi sülne ki belőle.
aham.. ám most végeztem.. leszámoltam meg minden, de jövőre lehet maradok egy újabb szakma miatt....
és a korkülönbség nem sok???
10 év, hát nem a legideálisabb, de hogy egyik kedvenc tanáromat idézzem:
'Az ideális korkülönbség 5-10 év'
Szóval még 'éppen' benne vagytok.
Szerintem lehet ebben az esetben meg kéne gondolnod, hogy mi a fontosabb, az újabb szakma, vagy a kapcsolatod.
15:17..
köztünk majdnem 10 év van.(felkerekítve... )
És a suliban senki sem tudja, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, meg forr a levegő...
Ha vannak körölöttünk marad a magázás, meg kb 1 méter távolság.... Ha kettesnem vagyunk akkor tegezzük egymást meg minden egyéb szinte...
Ám meg suliban nem reckíroztatjuk meg hogy lebukjunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!