Mi a véleményed arról, hogy egy 14 éves lányt az apja rendszeresen molesztálta és a lány beleszeretett az apjába?
Az év családja címet nem adnám oda, az biztos.
Az apának, az anyának .... ööö... ezt nem írom le, mert törölnék. El lehet képzelni.
Ha az a verzió igaz, hogy a lány beleszeretett az apjába, és csak kitalálta, annak is oka van, egészséges családban ilyen nem tudom, hogy fordulhat elő. De nem állítom, hogy lehetetlen...
Durva...
nekem is a Stockholm szindróma ugrott be.
de nem sok hitelt adok ennek a cikknek. az ilyen szennylapok bármit leírnak az olvasottságért...
én olvastam valahol az embert amikor kínozzák, fogva tartják, akármi és abszolut SEMMILYEN segítsége nincs, annyira kapaszkodni akar, hogy pont a támadójába fog, ösztönszerűen, mert KELL, MUSZÁJ, HOGY LEGYEN AKI SEGÍTSEN.
elemi ösztön.
a bnőmet pl amikor már gyerekük is volt a párjával, a párja megcsalta, szeretője volt, akivel le is lépett
a bnőm pedig még a szeretővel együtt sírtak, hogy hogy fáj ez mindkettejüknek
bnőm, mert elhagyták, szerető, mert lelkiismerete volt.
komoly, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!