Hogy tudnám visszakapni a férjem?
Az első tanácsom az lenne, hogy az adatmódosítsánál állítsd be a géped, hogy ne mutassa a kérdés mellett a nevedet, mert elég ha beírom a googléba a neved és már ki is dobja a kérdésedet és bárki ismerősöd is akár férjed is láthatja stb.
Szerintem nem a kutya a ludas abban, hogy a férjed eltávolodik tőled, mi is vettünk nemrég egy kiskutyát, szereti a férjem, de ugyanazt a törődést kapjuk tőle mint azelőtt, itt valami más van a háttérben, itt egy nagy beszélgetés alatt talán elmondja mi bántja, lehet úgy érzi, hogy a gyerekkel többet törődsz mint vele és most ezt úgy juttatja tudtodra, hogy visszavág a kutyával, hogy érezd milyen mellőzve lenni, de ez csak egy feltevés, szerintem kérd meg valamelyik nagyit, hogy vigyázzon egy este a gyermeketekre és lepd meg a párod egy vacsival, vegyél bort és itasd picit, akkor tuti megered a nyelve és kiderül mi bántja valójában és miért ilyen veletek.
sutyiban add el a qtyát (lehetőleg más városban élőnek).
aztán sirasd, h ááá szegény eltűnt :'(
pár napig hiányolja majd, te addig sok-sok szexszel vígasztald a jóembert.
hidd el, ez segít! :D
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:08
Kérlekszépen a. verziónak írtam. Csak, hogy egy kis színt vigyek az egészbe. Lehet nem volt túl "poénos", de a tiédnél mindenképp hasznosabb hozzászólás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!