Nem félsz attól, h a párod egyszer csak bejelenti h már nem akar veled lenni?
Figyelt kérdés
Én elég önbizalomhiányos vagyok és mindig ettől tartok, főleg mert az előző és egyben életem első nagy szerelme megtette velem. Hogyan győzzem le magamban az érzést és higgyem el, h ő tényleg szeret engem és ha valami baja lesz mondani fogja, nem rögtön közli h szakítsunk? Félek h ezzel a rettegésemmel kiváltom majd tényleg. Ha két napig nem mondja h szeret én már kezdem magam rosszul érezni h tuti valami van.
20L
2011. nov. 20. 23:22
21/21 anonim válasza:
nem félek. Ha el akar menni, menjen. Nincs annyi önbizalmad ha elhagyna a pasid új fickót szedjél össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!