Várnom kellene még arra, hogy egyszer "minden jó lesz"?!
Párommal lassan 1 éve vagyunk együtt. Nem vagyok boldog mellette. Nagyon önző, csak magával foglalkozik. Megbánt, belegyalogol a lelkembe és ugy csinál mintha nem történt volna semmi. Állandóan ígérget, idővel jobb lesz. Ő ilyen típus legyek türelmesebb stb. De én csak várok és várok.
Már nem tudom milyen érzés, ha szeretnek. Néha érzem rajta, hogy szeret akkor minden szép, de egyszercsak minden megromlik.
A kapcsolatunk elején mellettem flörtölt. Ezt abba hagyta. Akkor találkoztunk amikor ő akarta, állandóan nélkülem járt szórakozni. Semmi nem volt jó neki. Állandóan kedvetlen és életunt voltam.
Szakítottam, persze visszakönyörögte magát. Azt igérte minden jó lesz. Megváltozik, rájött hogy mit veszített.
Persze visszafogadtam. De most se vagyok boldog. Ő igyekezik. Azt mondja rengeteget változott miattam, legyek türelmesebb. Neki ez lassan megy. Csakhogy én elfáradtam. Azt akarom hogy valaki igazán tiszta szívből szeressen. Boldog akarok lenni.
Szerintetek is szakítanom kellene. Vagy értékelnem kellene az ő minimális igyekezetét??? És csak várni és várni?
A végtelenségig nem várhatsz,arra,hogy megváltozzon.Egyszer már visszafogadtad,adtál neki mégegy esélyt,de ezt sem használta ki.Igéreteket könnyen lehet tenni,de ha nem képes betartani és nem vagy melette boldog,akkor szerintem nincs értelme tovább szenvedni ebben a rossz kapcsolatban.
Egyébként azt nem írtad,hogy te látsz-e rajta valami változást.Ő azt állítja,hogy sokat változott miattad,de te látod ezt a változást?
A másik dolog,hogy ha már a kezdetek óta nem vagy boldog mellette,akkor szerintem már épp eleget vártál és amúgy is már régen rossz,ha már most így áll a helyzet,hogy neki ekkorát kell változtatnia a viselkedésén,ahhoz,hogy te boldog légy mellette.Még csak egy éve vagytok együtt,mi lesz még 10 év múlva?
Én a helyedben szakítanék vele és olyan párt keresnék magamnak aki kielégíti az igényeimet és nem kell arra várnom,hogy megváltozzon,hanem olyannak tudom szeretni,amilyen és boldog vagyok mellette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!