Ha 2-3 hetente (vagy még ritkábban) egyszer kivasalom a hajamat, attól törik? 1éve volt daueroztatva, ez is okozhatja a törést. Talán meg kell várnom, amíg az a része lenő.
Figyelt kérdés
Használok tojásos-olivás pakolást hetente, különböző bolti pakolásokat stb...
3-4 havonta festem be szőkére. De nagyon ápolom, szárítani sem nagyon szoktam, heti 1-2 alkalommal, nagyon gyenge hőfokon, a vasalóm pedig kerámialapos.
Mitől törik a hajam? Talán még így is sok a vasalás???
2009. jún. 12. 21:27
1/1 anonim válasza:
Mikor vágattad utoljára? Mert ha növeszted, akkor is vágatni kell a végéből időnként, mert természetes, h törik. És a szőkítés is gyöngíti a hajszálakat, kiszárítja, töredezik. Ez a kevés hajvasalás sztem nem árt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!