Ha nem, de legalábbis sokkal ritkábban vasalom a hajam, mikor lesz látható javulás?
Mindenkinél más szerintem, de én 4-5 éve folyamatosan vasaltam. 2 évig vasaltam. Elején még nem töredezett, de az utolsó fél évbe nagyon. Fel is hagytam vele. Nekem addig nem lett egészséges a hajam, míg le nem nőtt az a része, amit elégetett és kiszárított teljesen a hajvasaló( azaz az egész hosszát a hajamnak). Folyamatosan jártam fodrászhoz és pakolásokat használtam rá, de egészséges nekem tényleg akkor lett, mikor lenőtt, illetve tört teljesen.
Most már nagyon szép a hajam és örülök neki, hogy le tudtam állni róla. Sok sikert hozzá! :)
Nekem volt kb 2-3 éve egy "emo" korszakom, mindennap napi többszörösségel 200°-on !! vasaltam órákig.. na ne tudjátok meg, mi lett a vége :S Rettenetesen elégett, töredezett, hullott és a sok tupírtól és hajlakktól nagyon korpásodott.Azóta felhagytam a vasalással, legalábbis a mindennapos használatáról, ma pedig már ott járok hogy 4 hónapja elő sem vettem :D Tény, hogy kitartás kell hozzá, de megéri!Hajszárítót sem használok évek óta, télen sem. Nagyon szép lett a hajam, és egy centit sem vágattam belőle!! Az a lényege, hogy ne vasald, ne szárítsd és minden hajmosás után rakj rá hajbalzsamot vagy pakolást legalább fél órára! Azóta nagyon sokat nőtt a hajam, már majdnem a derekamig ér:)! Szóval kitartást!:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!