Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem félsz attól, h a párod...

Nem félsz attól, h a párod egyszer csak bejelenti h már nem akar veled lenni?

Figyelt kérdés

Én elég önbizalomhiányos vagyok és mindig ettől tartok, főleg mert az előző és egyben életem első nagy szerelme megtette velem. Hogyan győzzem le magamban az érzést és higgyem el, h ő tényleg szeret engem és ha valami baja lesz mondani fogja, nem rögtön közli h szakítsunk? Félek h ezzel a rettegésemmel kiváltom majd tényleg. Ha két napig nem mondja h szeret én már kezdem magam rosszul érezni h tuti valami van.

20L

2011. nov. 20. 23:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

a szüleimmel teljesen rendben a viszonyom. Nem tudom miből eredhet.

De h dolgozhatnék ezen, h elmúljon?

2011. nov. 21. 00:01
 12/21 anonim ***** válasza:
Ezt én sem tudom pontosan. Pszichológus segíthet kibogozni és dolgozni rajta, vagy pszichodráma csoport (ez nagyon sok mindenre segít ránézni, felismerni és dolgozni rajta...) Vagy esetleg kineziológus [link]
2011. nov. 21. 00:11
 13/21 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy elhidd neki, hogy szeret! Ha nem szeretne nem lenne veled hanem akkor valaki mást választott volna! Ha önbizalomhiányban szenvedsz, akkor változtass a külsődön...mondjuk egy új frizura, hajszín és lehet máris jobban érzed majd magad! Ne a múltra gondolj, az már megtörtént, örülj a jelennek!!!:) Ha problémája lenne veled akkor szerintem észrevennéd rajta, mivel ismered! Úgyhogy bízz benne meg magadban is! Az életben a pozitívat keresd!:)))
2011. nov. 21. 00:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Én ezt továbbfejlesztettem. Mivel ha lenne párom, előbb-utóbb úgyis elhagyna, így eleve nem is keresek.
2011. nov. 21. 00:42
 15/21 anonim ***** válasza:
Most jön az obligát válasz: egy pszichológus segít az önbizalmad helyreállításában.
2011. nov. 21. 00:45
 16/21 anonim ***** válasza:

Én 4 éve vagyok kapcsolatban,2éve élettársak is vagyunk.

Én vagyok a lány (20éves) a párom idősebb ( 28 éves).

Férfi létére ő volt az aki a kezdetek elején (24 évesen) szüz volt,pedig nagyon okos,helyes,jó megjelenésü férfi.Mindenesetre 24éves koráig nem a csajozás érdekelte,hanem más céljaik voltak.

A lényeg,hogy én amióta megtudtam hogy szüz volt amikor összejötünk,én onnantól kezdve szó szerint rettegek.Rengeteg olyat hallani hogy a férfi csalja a nőt,más után nézett mert kell neki a változatosság.

És akkor egy olyan férfi aki 24évesen vesztette el a szüzességét???Nagyon félek,hogy "rám fog unni,mivel én voltam az első neki szex terén,komoly kapcsolat terén...stb!Hiszen tudom hogy benne van a pakliban,mert kevés olyan fiú van aki élete végéig egy lánnyal él...hiába mondja hogy neki nem kell más,én vagyok neki és én is maradok,és hiába mondja hogy ő lesz a kivétel aki bebizonyítja hogy egy férfinek elég egy nő egész életében!Én ezeket nem tudom elhinni,és én is szeretnék erre megoldást találni,mert így olyan mintha egy ketyegő bomba mellett ülnék,ami elöbb-utóbb robbanni foh.

Szörnyü érzés,szörnyü gondolat...

2011. nov. 21. 07:39
 17/21 anonim ***** válasza:

Ettől sosem féltem. Ha bejelentené, akkor hálás lennék, hogy nem rabolja az időmet tovább, hiszen erőszakkal senkit nem köthetek magamhoz, és nem is szeretnék. Tehát még az lenne a pozitívum ha szólna és nem megcsalna, vagy évekig húzná az időt.

Egyébként nem félek más értelemben sem, a páromban 100% ig megbízom, tudom, hogy nincs gáz:)

21-L (4,5 éve együtt)

2011. nov. 21. 08:23
 18/21 anonim ***** válasza:
az egyik válaszoló jól mondja,de még azt akartam üzenni a mese tanulságával,h minek előre siránkozni, ráérsz akkor ha megvan a baj. Ha ezt betartod, könnyebb életed lesz.
2011. nov. 21. 14:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Jött a szokásos "menj pszichológushoz" válasz. A pszichológusról annyit, hogy eddig már háromnál voltam. Egyik sem segített...
2011. nov. 21. 14:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Szia...lehet nyálas lesz a sztori,de a lényeg nekem sokat segitett.Előző prommal 6évig voltunk együtt minden tökéletes volt,hatalmas szerelem,aztán egyik napról a másikba elhagyott,mert hogy már van uj barátnője 3honapja.Nemtudtam senkibe megbízni,bizalmatlan voltam.Sok kapcsolatom ment tönkre a féltékenység miatt utána.De megismerkedtem egy fickóval,akivel összejöttünk ,elmesélte hogy exbarátnője kidobta öt 4év után semmi előjel nélkül.Nemszeretné már ugyannazt átélni,megegyeztünk hogy ha valami baj lenne a kapcsolatunkkal,rögtön szólunk egymásnak hogy tudjunk változtatni rajta.Nekem ez sokat segített.
2011. nov. 22. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!