Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem félsz attól, h a párod...

Nem félsz attól, h a párod egyszer csak bejelenti h már nem akar veled lenni?

Figyelt kérdés

Én elég önbizalomhiányos vagyok és mindig ettől tartok, főleg mert az előző és egyben életem első nagy szerelme megtette velem. Hogyan győzzem le magamban az érzést és higgyem el, h ő tényleg szeret engem és ha valami baja lesz mondani fogja, nem rögtön közli h szakítsunk? Félek h ezzel a rettegésemmel kiváltom majd tényleg. Ha két napig nem mondja h szeret én már kezdem magam rosszul érezni h tuti valami van.

20L

2011. nov. 20. 23:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%

Mióta vagytok együtt?

Szerintem élvezd,hogy párkapcsolatban lehetsz.

Felesleges kételkedned a párodban.Nyílván azért van veled,mert jól érzi magát ebben a párkapcsolatban.

Fontos a bizalom,kommunikáció és a jó szex.

2011. nov. 20. 23:25
 2/21 A kérdező kommentje:
fél éve. élvezem, de elég hisztis leszek attól, h sosem tudom elhinni h ő engem tényleg ennyire szeret, nem értem miért?
2011. nov. 20. 23:26
 3/21 anonim ***** válasza:
48%
olvasd el a Káposztáskő c. mesét!
2011. nov. 20. 23:38
 4/21 anonim ***** válasza:
78%

Nem félek ettől.

Szerinted együtt lenne veled, ha nem szeretne? Naugye...

Nem kell mindig mondani, hogy: Szeretlek. Elég ha érezteti és te tudod. Ha minden oké köztetek, akkor miért hagyna el? Nem értem...

2011. nov. 20. 23:43
 5/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem. 6 éve házasok vagyunk, biztos észrevenném, ha elkezdene érzelmileg-fizikailag elhanyagolni, magába fordulni. Olyan nincs, hogy valaki úgy ébred, hogy na, ma szakítok. Számtalan előjele van, főleg ha már együtt is élnek, hogy valaki besokallt.
2011. nov. 20. 23:46
 6/21 A kérdező kommentje:
hol találom meg a káposztáskő c mesét?
2011. nov. 20. 23:48
 7/21 anonim ***** válasza:

" Félek h ezzel a rettegésemmel kiváltom majd tényleg."

Hát igen... Ha lépten-nyomon meginog a benne és a kapcsolatotokban való bizalmad, és ezt érezteted vele, az nagyon megterhelheti őt...

Érdemes lenne a mélyére ásni, hogy hol gyökerezik Benned ez a bizalomvesztéses dolog... Más jellegű kapcsolatokban is tapasztalod/tapasztaltad ezt magadban?

2011. nov. 20. 23:49
 8/21 anonim ***** válasza:

[link]

Itt. Káposztáskő a 2. mese (Kis ködmön címmel).

Elolvastam, nagyon jó!

2011. nov. 20. 23:50
 9/21 A kérdező kommentje:

én is elolvastam de nem igazán értem h h kapcsolódik most az én bajomhoz.

A bizalmatlanságomat az exemre "fogom" de ez nem indok egy idő után, mert már két és fél éve h szakítottunk. A barátom tényleg az, akiben meg lehet bízni, de én mégis mindig meginogok. Nem tudom h legyek úrrá ezen

2011. nov. 20. 23:55
 10/21 anonim ***** válasza:

A mese, amit valaki ajánlott, úgy kapcsolódik, hogy olyan bajtól fél, amitől semmi oka félni....

Az ilyen bizalomvesztés lehet mélyebb gyökerű, mint az exeddel való szakítás. Gyerekkor, szülőkkel való kapcsolat, közösségbe illeszkedés...?

2011. nov. 20. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!