Most komolyan vágjak ehhez jó pofát? Születésnapomra egy repülőjegyet kértem Írországba, erre nem hogy repülőjegyet, de még a spórolt pénzem is lenyúlták.
Figyelt kérdés
18. születésnapom lesz 2 hónap múlva. 2 éve tervezem az írországi utat. Egy volt osztálytársam ott van,és tudna munkát is szerezni. Úgy gondoltam h amint le érettségiztem utaznék is. A diákmunkákból származó pénzem anyámék kezelték,azt vittem volna magammal amíg nincs munkám,meg h az első fizuig meg tudjak élni. Erre ma közölték,h nem kapom meg a jegyet,és sajnos a pénzem sincs meg,mert tesóméknak kellett a pénz a tartozásaik kifizetésére! Sőt,mivel olyan sz.arban vannak visszaköltöznek,nekem az 5 és a 7 éves unokaöcséimmel kell lennem egy szobába. 2 éve se karácsony,se szülinap se semmire nem kaptam semmit,mert én "nagy" ajándékot kértem(a repjegyet) 18.szülinapomra. Mikor kifejtettem a nem tetszésemet még én voltam a szemét önző ember,aki nem segít a bajban a saját testvérén. Nem önhibájukból kerültek ők ilyen helyzetbe(plazma tv-re,meg playstationra,stb...vettek fel áruhiteleket, szóval luxusdolgokra) meg mindannyian(tesóm,férje,a gyerekek is) csak márkás ruhába,cipőbe járnak. még a zoknijuk is márkás. Ha nekem nincs pénzem nem veszek egy zoknit 3000Ft-ért!!2011. nov. 20. 16:58
33/33 anonim válasza:
Sajnálom, de ezzel nem tudsz mit kezdeni. Nyiss egy junior számlát, és kérd oda a fizetésed. Pénz nélkül pedig nem szabad kimenni, mert amíg nincs fizetésed, nagyon drága minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!