Most komolyan vágjak ehhez jó pofát? Születésnapomra egy repülőjegyet kértem Írországba, erre nem hogy repülőjegyet, de még a spórolt pénzem is lenyúlták.
Figyelt kérdés
18. születésnapom lesz 2 hónap múlva. 2 éve tervezem az írországi utat. Egy volt osztálytársam ott van,és tudna munkát is szerezni. Úgy gondoltam h amint le érettségiztem utaznék is. A diákmunkákból származó pénzem anyámék kezelték,azt vittem volna magammal amíg nincs munkám,meg h az első fizuig meg tudjak élni. Erre ma közölték,h nem kapom meg a jegyet,és sajnos a pénzem sincs meg,mert tesóméknak kellett a pénz a tartozásaik kifizetésére! Sőt,mivel olyan sz.arban vannak visszaköltöznek,nekem az 5 és a 7 éves unokaöcséimmel kell lennem egy szobába. 2 éve se karácsony,se szülinap se semmire nem kaptam semmit,mert én "nagy" ajándékot kértem(a repjegyet) 18.szülinapomra. Mikor kifejtettem a nem tetszésemet még én voltam a szemét önző ember,aki nem segít a bajban a saját testvérén. Nem önhibájukból kerültek ők ilyen helyzetbe(plazma tv-re,meg playstationra,stb...vettek fel áruhiteleket, szóval luxusdolgokra) meg mindannyian(tesóm,férje,a gyerekek is) csak márkás ruhába,cipőbe járnak. még a zoknijuk is márkás. Ha nekem nincs pénzem nem veszek egy zoknit 3000Ft-ért!!2011. nov. 20. 16:58
11/33 A kérdező kommentje:
Az ő számlájukra ment a pénzem,mert annak idején nem tudtam csináltatni saját kártyát,mert egyiküknek se volt ideje eljönni a bankba velem csináltatni. Kellett volna egyikük aláírása.
Az is baj,hogy közölték azt is ezentúl a diákmunkából ha jön össze pénzem be kell szállnom a rezsibe,mivel többen vagyunk itthon. ha elmegyek dolgozni ez szintén így lesz
2011. nov. 20. 17:29
12/33 A kérdező kommentje:
Az is idegesít h az unokaöcsémmel kell egy szobába lennem. Alkalmazkodnom hozzájuk,stb...
2011. nov. 20. 17:30
13/33 anonim válasza:
Senkinek nem lett volna joga hozzányúlni a pénzedhez, soha semmilyen okkal. Menekülj abból a családból. Mert mindig csak visszahúzni fognak, meg lenyúlni.
14/33 anonim válasza:
ha tőlem vették volna el, akkor alapból felejtős lenne a rezsi fizetés. minek? ők vették a pénzed, ha rajtad múlna már rég nem ott rohadnál.
összegyűjtöd azt a pénzt a repjegyre(hamar meglesz) aztán megpattansz
15/33 anonim válasza:
Mekkora patkány családok vannak. Gyűjts pénzt, aztán felejtsd el őket - boldogítság egymást... :)
16/33 A kérdező kommentje:
Addig meg fogok bolondulni...
2011. nov. 20. 17:34
17/33 anonim válasza:
Egy repjegy Írországba szerecsére nem nagy összeg, tudomásom szerint 15-20ezer körül már kijutsz. De lehet, hogy annyi se. Elmész abba a gyárba, egy hét után felmondasz, felveszed arra a hétre a fizud és már itt se vagy. Addigra szervezkedsz, hogy mire kimész, rögtön legyen állásod.
18/33 anonim válasza:
Micsoda 1 patkány szülők ezek!Még a rezsibe is szállj be szép...a gyerekük vagy és nem az albérlőjük!Szerintem mindenképpen cselekedj és mielőbb menekülj el tőlük és soha többet ne lásd viszont őket.
20/33 anonim válasza:
Szia!
Írországba az egyik légitársasággal akár 4000 ft-ért is kijuthatsz!!!! Tudom, mert mi akartunk jó előre lefoglalni repjegyet, és láttam ilyen összegeket is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!