Párom családja jómódú, én egy templom egere vagyok. Anyósom amikor csak teheti az orrom alá dörgöli ezt. -Kisfiam! Ki milyen virágot szákított, olyat szagol! Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
És jön a párom húgával (aki bezzeg elcsípte a falu egyik leggazdagabb fiúját,) hogy ő milyen okos és szép.
Természetesen ez nekem nagyon rosszul esik.
2011. nov. 19. 17:11
41/42 A kérdező kommentje:
Rájöttem valamire. Tök mindegy neki (anyósnak), hogy gatdag vagy nem a fia választottja...Neki minden nő rossz, minden nő k<rva, minden nő a pénzre hajt. Kivéve a lányát, és őt:-)))
Nem is írom le, hogy meddig fajult a dolog, ma kénytelen voltam meginni egy fél deci pálinkát, hogy erőt gyűjtsek, mert JÖN! és számonkér, én meg azt hiszem, hgy szájon fogom törölni.
2011. dec. 18. 17:26
42/42 acelsziv válasza:
Másfél év alatt változott valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!