Sms-ben szakított ennyi idő után. Ti mit tennétek?
Mondjuk 3 és fél év után én azért minimum egy beszélgetést még kérnék. Ha másért nem, magam miatt, hogy legalább a szemembe mondja, és ha tényleg ilyen görény, akkor kínlódjon vele egy kicsit ő is.
Ha meg kiderül, hogy csak valami komoly gondja van, akkor meg azt is megbeszélitek legalább.
velem is volt ilyen, a pasi négy év után szakított emilben. Az is van olyan görénység, mint az sms.
Ettől a húzástól azonnal kiszerettem belőle, mert beláttam, hogy nem egyenes, nem gerinces, nem bátor (eddig pont ezekért szerettem), aki így szakít.
Most, sok évvel később, egy szerető férj és szép gyerekeim mellett látom, mennyire nem illettünk össze, és milyen jó, hogy végülis így történt...
szóval szerintem felejts el a srácot, nemsokára talán örülni is fogsz, hogy vége lett
"én meg igenis keresném ismerem magam! 24L"
Keresd csak, de mit érsz el vele. Megalázkodsz, megmutatod, hogy egy kapca vagy, amit fel lehet venni, majd el lehet dobni ha már nem kell. Aki egyszer már azt mondta, h nem szeret, mit vártok?! hogy kibékültök vele és majd olyan szerelmes lesz a pasi, hogy istennőként néz rád? a férfiak nem néznek istennőként a földön csúszó, még egy esélyért síró nők után...Túl kell tenni magunkat rajta, mosolyogni kell, főleg előtte, ne lássa, hogy megáll nélküle az élet. Ki kell tanni egy szép, mosolygós új profilképet a közösségi oldalra, hadd egye a fene a pasit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!