Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel dobjátok fel magatokat...

Mivel dobjátok fel magatokat ezeken a borongós napokon?

Figyelt kérdés
Minek tudtok örülni? :)
2011. nov. 19. 14:49
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kellet, ugye? Hihetetlen hogy a magadfajta ...-ok mindenütt ott vannak.
2011. nov. 19. 15:02
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Engem feldob, hogy végre nincs nyár. Utálom a túlzásokat, túl meleg, túl sok fény... De ha ettől függetlenül rosszabb a kedvem akkor inkább a legjobb barátommal lennék.
2011. nov. 19. 15:05
 13/34 anonim ***** válasza:

14:51 vagyok.örülök hogy kaphatok segítséget.őszintén szólva egyik bajom hogy Felvételizni fogok.nyolcadikos vagyok.és már unom .úgy érzem hogy minél előbb letudnám annál jobb.meg utálom néha ha belekukkantanak az üzikbe.meg szeretnék barátkozni egy 17/F-fel.csak nem tudom esélyes-e és hogy kezdjek hozzÁ:nem is naon merek.és nincs sok lehetőségem.

14/l

2011. nov. 19. 15:06
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Én államvizsgára készüléssel... nem dob fel, főleg, hogy szó szerint be kellene nyalnom nyolc táblázatnyi KSH adatot.

Szívesebben ülnék az utcán esőben két napig kaja nélkül, mint ezt csináljam... Zabszem nagyon ott van :(

2011. nov. 19. 15:09
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Itt a barátom, aki feldob, viszont alszik, ami nem dob fel.

Nagyon várom a karácsonyt, ajándékokat tervezgetek, ünnepi zenét hallgatok, vaníliás meleg tejet iszok,és dekorációs blogot nézegetek, illatgyertyát égetek. Most elég jó.

2011. nov. 19. 15:20
 16/34 anonim ***** válasza:

Este csajbuli az egyik barátnőmnél. Forralt bort csinálunk, és kipletykáljuk a város összes lakóját! :)

Örömteli pillanatok. ;)

2011. nov. 19. 15:22
 17/34 anonim ***** válasza:

Hát délig aludtam :) Már nagyon kellett,mert minden nap korán megyek dolgozni.

Igazán nem dobom fel semmivel a napom...főzök, mostam miegyebek.

Kiülök majd a konyhába gyertya mellé és bedugom a karácsonyi égőt :)) Kicsit korai tudom, de most olyan hangulatos..

Közbe meg várom a párom,hogy haza jöjjön melóból.

2011. nov. 19. 15:22
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Engem pont az dobott fel, hogy borús az idő.

Nagyon nemszeretem a napsütést.

2011. nov. 19. 15:28
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom bement dolgozni, túlórázni, kell a pénz. Így én egész nap elfoglalom magam, kitakarítom a lakást az utolsó sarokig, ablakpucolással egybekötve. Hihetetlennek hangzik, de ez is fel tudja dobni az embert, hogy utána szép tiszta, csillogó minden. Engem most ez dob fel. Legalább megvan a karácsonyi lakásfelforgatós nagytakarítás, ilyet már idén nem fogok. Munka közben jó sorozatokat nézek a tévében. :)
2011. nov. 19. 15:35
 20/34 anonim ***** válasza:
2011. nov. 19. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!