Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szét vagyok csúszva. Mi lehet...

Szét vagyok csúszva. Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy már belerokkan a lelkem ebbe az egészbe.

A családom szét van esve, akikkel tartom a kapcsolatot nem igazán éreztetik velem, hogy fontos vagyok (anyukám sem). Folyton csak az elvárásaikat hallom, de nem gondolnak bele, hogy én mit érezhetek, meg hogy milyen problémáim vannak. A lányok visszaélnek a jóindulatommal, azzal, hogy nem csak megdugni akarom őket, hanem érdekel a lelkük, az érzéseik és cserébe kihasználnak, átvernek, eldobnak. Nagyon szeretethiányos vagyok, bár tudom, hogy egy férfinak ezt "ciki" beismerni. Kinőttem már az önsajnáltató kamaszkorból, de egyszerűen már kikészültem érzelmileg. Annyira szeretnék jó ember lenni, annyira szeretném, ha nem csak letolást kapnék, ha valaki látná végre, hogy én igen is igyekszem és nem minden az én hibám, ha valaki viszonozná a szeretetem, vagy akár a szerelmem... de eddig csak kiszipolyoztak és már úgy érzem üres vagyok.

Lehet ez már pszichiátriai eset, de kényelmetlenül érezném magam, ha valaki pénzért foglalkozna velem. Nem tudom mit tegyek.

20F

2011. nov. 18. 19:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Sokan dobáloznak a fordulj pszichológushoz szöveggel,jó az,ideig óráig,mert fizetsz neki egy rakat pénzt,pár óra beszélgetésért,lélekmelengetésért,de utána vissza mész ugyanabba a környezetbe ahonnan a pszichológushoz juttotál.
2011. nov. 22. 23:20
 22/24 anonim ***** válasza:
Én azt tudom tanácsolni,hogy ne másoknak próbálj megfelelni,hanem magadnak. Akik bunkóznak,ne menj hozzájuk,vagy oszd ki őket.Ne engedd,h lehúzzanak,ha soha nem ismernek el. Előzővel egyébként egyetértek.
2011. nov. 23. 00:10
 23/24 anonim válasza:
hol laksz?
2011. dec. 6. 18:57
 24/24 A kérdező kommentje:
Veszprém megyei vagyok.
2011. dec. 22. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!