Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szét vagyok csúszva. Mi lehet...

Szét vagyok csúszva. Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy már belerokkan a lelkem ebbe az egészbe.

A családom szét van esve, akikkel tartom a kapcsolatot nem igazán éreztetik velem, hogy fontos vagyok (anyukám sem). Folyton csak az elvárásaikat hallom, de nem gondolnak bele, hogy én mit érezhetek, meg hogy milyen problémáim vannak. A lányok visszaélnek a jóindulatommal, azzal, hogy nem csak megdugni akarom őket, hanem érdekel a lelkük, az érzéseik és cserébe kihasználnak, átvernek, eldobnak. Nagyon szeretethiányos vagyok, bár tudom, hogy egy férfinak ezt "ciki" beismerni. Kinőttem már az önsajnáltató kamaszkorból, de egyszerűen már kikészültem érzelmileg. Annyira szeretnék jó ember lenni, annyira szeretném, ha nem csak letolást kapnék, ha valaki látná végre, hogy én igen is igyekszem és nem minden az én hibám, ha valaki viszonozná a szeretetem, vagy akár a szerelmem... de eddig csak kiszipolyoztak és már úgy érzem üres vagyok.

Lehet ez már pszichiátriai eset, de kényelmetlenül érezném magam, ha valaki pénzért foglalkozna velem. Nem tudom mit tegyek.

20F

2011. nov. 18. 19:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
.
2011. nov. 18. 20:20
 12/24 anonim ***** válasza:
barátkozz más,új emberekkel.
2011. nov. 18. 20:22
 13/24 A kérdező kommentje:

16-20 éves lányokról van szó. Akik miatt leszartak, meg kb egyidősek velem, max pár évvel idősebbek. Nem is az a lényeg, hogy mást választanak, mert oké, elfogadom én, hogy nem belém szerelmes. Nem csak én vagyok a világon. De miért nem lehet úgy viselkedni velem, mintha én is ember lennék? Úgy kezelnek mint valami gépet, aki mindig ott van, ha kell, de ha nincs gond akkor jó belerúgni egyet, mert ettől erősebbnek érzik magukat.

Nem hinném, hogy a külsőm miatt van. Nem tartom magam rondának még az önbizalomhiányom ellenére sem, bár nem vagyok ilyen divatos "jó pasi".

6/12:

"Ha emellé még kimeleten tehetséges is vagy, akkor régen szakinál volna a helyed. "

Nem tudom mi számít kiemelten tehetségesnek, és miben? A nyelvérzékem jó, viszonylag hamar tanultam meg angolul. 5ös voltam míg az osztálytársaim 2-3-asokért küzdöttek. A vizuális és ritmus érzékem sem rossz, bár érzek magamban valami kis zavart ezen a téren. Balkezesnek születtem, de alsóban át kellett "nevelődnöm" jöbb kézre, pl olló meg ilyenek miatt, és így pl bal kézzel írok, de jobb kézzel használom az ollót, vagy más dolgokat... keverem az oldalakat néha, és ettől kicsit hülyén érzem magam.

2011. nov. 18. 20:31
 14/24 A kérdező kommentje:
Barátkoznék én más emberekkel, de igazából mondom, olyan emberekkel is rosszak a tapasztalataim, akit eleinte "rendes" meg "jó ember"-nek tituláltam. Szóval biztos velem van valami gubanc, ha ugyanazt kapom.
2011. nov. 18. 20:36
 15/24 anonim ***** válasza:
Próbálkozz idősebb lányokkal! Sokkal megértőbbek, mint a kis csitri hulladékok! Tapasztalat! Velük mindezt megtudod beszélni!
2011. nov. 18. 20:50
 16/24 A kérdező kommentje:
Egy 23-24 éves lány meg már egyetemista, jó esetben dolgozik. Nincs olyan egzisztenciám, amit az a korosztály elvárna, ha egyáltalán szóba állnának velem. :) 21-22 éves nők még talán, de ki tudja...
2011. nov. 18. 20:53
 17/24 anonim ***** válasza:

#2-es válasz a legjobb,(bár zöldet ment,mégis 0 maradt?) a lúzerek klubjából mondom

Hozzátenném: később nemcsak azt fogod tapasztalni, hogy érdemes volt "tartani " magad, nem lecsúszni, hanem egyszer csak kinyílik a világ - megnyílik értelmes lesz, megérted mi-miért volt visszamenőleg is, és egyre rövidebb idő kell, hogy az események kristályos rendbe álljanak, ami értelmes, és szép.

Addig fogadd el, amit Tóth Árpád írt neked (is): (Csillagász

"Ó, hányszor állottam az ég alatt

Augusztusban. Nagy, hulló csillagok

Futása széles fénysávot hagyott

Az égen, és a szívemig szaladt.

És úgy éreztem, - s úgy is volt talán -

Fölöttem a tejút azért ragyog,

Mert én nézem, és húszéves vagyok,

És hogy írás van az egek falán,

Nagy titkoké. És sokszor hajnalig

Tűnődtem, hogy mi rejlik e jelekben? "

2011. nov. 18. 21:40
 18/24 anonim ***** válasza:
nálad mi az alsó korhatár?kérdező
2011. nov. 19. 12:49
 19/24 A kérdező kommentje:

17/

Köszi, jó ez a versike.

18/

16 év. Igazából találkoztam már olyan 20 éves lánnyal, aki egy 13 éves szintjén volt, szóval annyira nem tartom mérvadónak, de azért úgy gondolom 16 azért már legyen az illető.

2011. nov. 20. 22:57
 20/24 anonim válasza:

Nem te vagy az első — se nem az utolsó — fiatal, aki ilyen kérdéseket tesz fel. Mégis, amikor a fiatalok ilyen alapvető témákat vetnek fel, gyakran ellentmondásos válaszok záporoznak rájuk. Vegyük például az alkoholtartalmú italok fogyasztását. A szülők talán lebeszélnek róla, bár alkalmasint ők maguk is sokat isznak. A képes újságok és a televízió-műsorok dicsőítik. A társaid pedig arra buzdítanak, hogy próbáld ki. Nem meglepő, ha sok fiatal valóságos zavarban van azt illetően, mit is tegyen.

A fiatalokra oly sok nyomás nehezedik manapság.

Szeretnéd megtudni hogy miert van annyi sok szenvedés amely tobbek kozott téged is érint?

Szeretnék segiteni Megadom az elerhetosegemet (gergelycsongor06@gmail.com)

2011. nov. 22. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!