Miért nem engedi anyukám, hogy a barátom nálunk aludjon?
Kislány! 16 éves vagy, nem vagy nagykorú, 2 hete vagytok együtt hova a rohanás?
18 évesen fél év után mentem fel először (!!!) a páromhoz, nem hogy ott aludjak...(pedig nem volt száz éve, csak 4)
Az pedig, hogy a barátnőid 15 évesen 23 évessel járnak (szégyen a 23 évesnek, szégyen azoknak a szüleinek, akik hagyják az együtt alvást és szégyen nekik is)
Érdekes, a párom 15 éves húgának eszébe nem jut pasizni, nem hogy felvinni...együtt aludni...egészséges értékrendje van, tetszenek neki pasik, srácok de tudja a határokat...
16 évesen meg kéne elégedj egy olyan kapcsolattal, ahol nincs együtt-alvás, főleg nem 2 hét után...később mire fogsz vágyni, ha két hét után megkapod?:-S fiatal vagy még... a 19 éves barátod is felfoghatná ezt...
Várjatok még legalább egy fél évet, és majd akkor próbálkozzatok újra a témával...habár nálam 18 alatt szóba sem jöhetne a dolog...
21-L
"Anyuci, légyszi, hadd aludjon itt a az X barátnőm!"
-- ezt gyerek kérdezi az anyukájától. A gyerek az, aki kiskorú, otthon lakik, nem keres, nem szexel.
A szex, együtt alvás a felnőttek dolga. A felnőtt az, aki nagykorú, önállóan él, pénzt keres, és maga dönti el, hogy egy kapcsolat elég komoly-e ahhoz, hogy már együtt aludjanak, s ha igen, ezt a saját lakásában teszi.
Más szavakkal: te még gyerek vagy. Nekem nagyon fura, ha félig gyerekek a szüleik lakásában akarnak a szerelemben nagyokat előre lépni... Egyszerűen nem oda való. Ez az önálló, felnőtt élet része. Én sem engedném a lányomnak.
:(
"még csak két hete vagyunk együtt"
"Más barátnőim meg 15 évesek és"
...és még milyen kalandjaitok voltak az oviban??
23:21-nek igaza van...
Én még most sem aludtam a pároméknál egyszer sem, pedig 4,5 éve együtt vagyunk (kivétel 1-2 alkalom amikor egyedül volt, mert akkor nem éreztem azt, hogy a szüleit zavarjuk, plusz én sem éreztem kényelmetlenül magam)
Mióta albérletben lakik (és én is)-egyetemisták vagyunk-akkor alszunk együtt amikor jól esik, saját albérletünkben mi dolgunk mit csinálunk, nagykorúak is vagyunk már bőven.
Szóval itt nem csak az a baj, hogy 16 vagy, az is, hogy nem vagytok rég együtt és az is, hogy az együtt-alvás a felnőttek "kiváltsága". Ez ellen pedig nem sokat tudsz tenni.
Mint korábban írtam, tedd fel anyukádnak a kérdést, kb 1 év, fél év múlva, hátha nem olyan szőrös a szíve mint az enyém:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!