Feljelenthetem az exbarátnőm apját?
A barátnőmmel amióta szakítottam SMS-ben, az apja folyamatosan zaklat telefonon és e-mailen keresztül.
Elég durva dolgokat szokott mondani.
Hááát kaptál itt hideget, meleget egyszerre.
De most gondolj bele!
Egészséges vagyok, bulizok,van barátom aki odavan értem és büszke rám...aztán jön a villám, és becsap. De nagyot.
Fizikailag és lelkileg is lenulláz. Tükörbe nem bírok nézni,mert ocsmánynak látom magam (örjöngök belül, hova lett a régi arcom, nem tudom/akarom ezt megemészteni), nem tudok úgy menni, mint régen, nem tudok így bulizni...de a barátom itt van velem. Aztán jön a következő, az SMS. Mindezeket tetézve, nincs senkim, a páromnak nem tetszem, nem bír rám nézni sem, mert egy nyomorult sms-ben szakít velem.
Ha ezek után a barátnőd a depi mocsarába süllyed (és esetleg azon túl még valamivel próbálkozik), hogy fogsz tudni tükörbe nézni?!
És a jelenlegi barátnőd minderről tud? És még nem rúgott ki? És a haverjaid mit mondtak? Remélem van köztük olyan, aki jól megráz, és hasonlóan reagál, mint az ittlévők többsége.
Ha a rendőrségre mész, ne lepődj meg, ha a rendőrök félre fognak nézni...
Viseld el annak a következményét, hogy amit tettél, az az emberek 90%-ánál kiüti a biztosítékot, mert nem az a legény aki adja, hanem aki állja.
(És te sajnos, meg is érdemled...lásd be.)
Szánalomból senki se maradjon a másikkal, engem ugyanúgy elhagynának ha vmi ilyen történne velem.
Be kellett vna menni hozzá amikor egyedül volt, az apja nem volt a közelben és úgy szakítani.
Ezt elég idétlenül oldottad meg. Az apja se piskóta, az még érthető h egyszer felhív és elküld anyádba, de hogy hónapokig zaklasson egy szakítás miatt az beteges. Mégis mikor tervezi h békén hagy? Miket szokott mondani? Vedd fel a telefonbeszélgetéseket.
# 53
Milyen hónapokig zaklatársól beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!