Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feljelenthetem az exbarátnőm...

Feljelenthetem az exbarátnőm apját?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel amióta szakítottam SMS-ben, az apja folyamatosan zaklat telefonon és e-mailen keresztül.

Elég durva dolgokat szokott mondani.

2011. nov. 15. 17:38
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
87%

Hááát kaptál itt hideget, meleget egyszerre.

De most gondolj bele!

Egészséges vagyok, bulizok,van barátom aki odavan értem és büszke rám...aztán jön a villám, és becsap. De nagyot.

Fizikailag és lelkileg is lenulláz. Tükörbe nem bírok nézni,mert ocsmánynak látom magam (örjöngök belül, hova lett a régi arcom, nem tudom/akarom ezt megemészteni), nem tudok úgy menni, mint régen, nem tudok így bulizni...de a barátom itt van velem. Aztán jön a következő, az SMS. Mindezeket tetézve, nincs senkim, a páromnak nem tetszem, nem bír rám nézni sem, mert egy nyomorult sms-ben szakít velem.

Ha ezek után a barátnőd a depi mocsarába süllyed (és esetleg azon túl még valamivel próbálkozik), hogy fogsz tudni tükörbe nézni?!

És a jelenlegi barátnőd minderről tud? És még nem rúgott ki? És a haverjaid mit mondtak? Remélem van köztük olyan, aki jól megráz, és hasonlóan reagál, mint az ittlévők többsége.

Ha a rendőrségre mész, ne lepődj meg, ha a rendőrök félre fognak nézni...

Viseld el annak a következményét, hogy amit tettél, az az emberek 90%-ánál kiüti a biztosítékot, mert nem az a legény aki adja, hanem aki állja.

(És te sajnos, meg is érdemled...lásd be.)

2011. nov. 21. 14:48
 52/55 anonim ***** válasza:
73%
Unokatestvéremnek 10 éve amputálták a lábát egy baleset miatt, a barátnője azonnal elhagyta. Szegény majdnem alkoholista lett, de megismert egy másik nőt, akinek szintén fél lába van. Ma már két gyerekük van és boldogok. Szóval én nem hibáztatlak azért, mert szakítottál vele, de lehetett volna "szebben is" és nem sms-ben, az enyhén szólva is szemétség a balesettől függetlenül is, de így különösen. Én nem csodálkoznék a helyedben, hogy az apja ezt csinálja, viszont zaklatásért feljelentheted. Esetleg mondd meg neki, hogy ne haragudjon, de így nem tudod elképzelni az életed a lányával, és ha nem fejezi be a hívogatást, fel fogod jelenteni. Ez hátha ráijeszt és abbahagyja, de ha nem segít és tényleg durvákat mond (megöl és társai), akkor menj be a rendőrségre.
2011. nov. 21. 16:12
 53/55 anonim ***** válasza:
71%

Szánalomból senki se maradjon a másikkal, engem ugyanúgy elhagynának ha vmi ilyen történne velem.

Be kellett vna menni hozzá amikor egyedül volt, az apja nem volt a közelben és úgy szakítani.

Ezt elég idétlenül oldottad meg. Az apja se piskóta, az még érthető h egyszer felhív és elküld anyádba, de hogy hónapokig zaklasson egy szakítás miatt az beteges. Mégis mikor tervezi h békén hagy? Miket szokott mondani? Vedd fel a telefonbeszélgetéseket.

2011. nov. 21. 17:58
 54/55 anonim válasza:
91%

# 53

Milyen hónapokig zaklatársól beszélsz?

2014. júl. 31. 16:30
 55/55 anonim ***** válasza:
Hogyan alakultak a dolgok, kérdező? Azóta már nem zaklat az apja?
2022. jan. 23. 05:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!