Feljelenthetem az exbarátnőm apját?
A barátnőmmel amióta szakítottam SMS-ben, az apja folyamatosan zaklat telefonon és e-mailen keresztül.
Elég durva dolgokat szokott mondani.
Ha a barátommal történne ilyesmi, inkább vágjam le kezem-lábam, minthogy elhagyjam. Egy kapcsolat nem csak abból áll, hogy amíg minden szép és jó, meg amíg kívánatos a teste, addig együtt vagyok vele, ha meg megcsúnyul, megnyomorodik, vagy megereszkedik a bőre, akkor gyorsan lelépek. Ha erre képes voltál, akkor nem szeretted igazán azt a lányt.
Nem tudom, mit szólnál hozzá, ha veled történne így, a csaj meg kidobna, mint egy elhasználódott tárgyat...
Amúgy az apja helyében én is szét akarnám verni a fejedet. És még te akarod feljelenteni őt? Jópofa vagy.
Kérdező, ha már szakítani akartál vele a balesete miatt, mert nem szeretted annyira, hogy így is vele maradj, azt még megértem.
Egyet nem értek: nem érdemelt az a lány semmi többet egy SMS-nél????? Nem érdemelte meg, hogy odamenj hozzá és szóban elmondd neki a mondókádat? Nem érdemelte meg, hogy a százmillió kérdésére, ami most felmerült benne, választ kapjon? Nem hiszem, hogy ne érdemelte volna meg.
Nem a szakítás miatt görényeztelek le, hanem a módja miatt. És fenntartom. És feljelentgetés helyett viseld el, hogy az apukája írogat és hívogat. A helyében elmennék hozzád és laposra taposnálak.
Jó nagy g*ci vagy b*szod!!!!
Soha életedben nem szeretted szegény lányt, csak villogni akartál vele, hogy milyen bomba csajod van. Most pedig, mikor a legnagyobb szüksége lenne rád, elhagyod, mert már nem tökéletes a teste. Azt hiszed te vagy a legjobb pasi a földön és csak tökéletes nőkkel jelenhetsz meg az utcán.
Te egy utolsó g*né vagy! Remélem egyszer nagyon-nagyot fogsz koppani...szerelmes leszel, kihasználnak és eldobnak!!! SZENVEDJ TE SZEMÉT!!!
Mikor volt a baleset? Mennyi ideig voltál mellette?
Egyébként gondolj bele, hogy az egész élete megváltozott, a teste, az arca.... 1 percre gondolj bele, ha te lennél az ő helyében... Jó, persze, nem kellett volna vele maradnod sajnálatból, senki sem várhatná el. Azért is kérdezem, mennyi ideig voltatok még a baleset után együtt?
Ritka nagy csótány vagy hallod kedves kérdező... És még fel is jelentgetnéd őket zaklatásért.... No comment... Az én apám a lelket is kiverné belőled, már ha van neked olyan egyáltalán...
Azért ahhoz gratulálok, hogy ezek után is sikerül tükörbe nézned és nem köpöd szembe magad minden nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!