Feljelenthetem az exbarátnőm apját?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel amióta szakítottam SMS-ben, az apja folyamatosan zaklat telefonon és e-mailen keresztül.
Elég durva dolgokat szokott mondani.
2011. nov. 15. 17:38
1/55 bánomisén válasza:
Elvileg zaklatásért feljelentheted, de miért zaklat? És miért pont ő?
2/55 anonim válasza:
Magyarországon a jog nem ismeri a zaklatás fogalmát.
Tudom, hogy nem kérdezted, de görény dolog sms-ban szakítani, lehetne benned annyi gerinc, hogy odaállsz, és megmondod. Lehet, hogy akkor apuka sem lenne ilyen mérges.
3/55 A kérdező kommentje:
Azért mert a barátnőmnek nemrég volt egy autóbaleste sajnos, ez is közrejátszott a szakításban.
Az apját is nagyon megviselte a baleset.
2011. nov. 15. 17:41
4/55 anonim válasza:
Nem te vagy az aki azért szakított a barátnőjével, mert egy balesetben "béna lett" vagy eltorzult? már nem emlékszem pontosan.
5/55 A kérdező kommentje:
Én vagyok.
2011. nov. 15. 17:46
6/55 anonim válasza:
Akkor ne csodálkozz ha egy szakítós sms után zaklat az apja. Miért pont sms-ben kellett? Miért nem lehetett odaállni, hogy nézd ez van van valakim és vége. Szóval ne csodálkozz. Tudom sokan tanácsoltuk hogy szakíts vele, de nem így... szégyellheted magad.
7/55 anonim válasza:
Ásd el magad. Ha tököd nincs is, legalább gerinced lehetne.
8/55 bánomisén válasza:
9/55 anonim válasza:
Basszus, a másikhoz nem írtam de szúrta a szemem, 1, azért szakítottál mert kicsit meglátszik a lányon a baleset 2, volt közben barátnőd ééés 3, SMS-BEN SZAKÍTOTTÁL? És még fel is akarod jelenteni őket? Hát úgy szájon csapnálak, hogy a fal adná a másikat haver, gusztustalan féreg, a magyar "férfi" háhá. vicc vagy ember.
10/55 A kérdező kommentje:
De nem kicsit látszik meg a baleset, hanem nagyon.
2011. nov. 15. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!