Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne érezzem...

Mit tegyek, hogy ne érezzem cikinek az életemet/szüleimet a barátom előtt? Hogy mutassam be Őt a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Nem tudom,hogy miért,mert Ő soha nem érezteti velem,hogy gazdagabbak,mint mi(pedig azok,jóval).

Nem vagyunk szegények,de ha egymás mellé tennénk a két családot,akkor elég észrevehetőek lennének a különbségek...

De nem is ez zavar leginkább,hanem anyáék.

Nem akarom,hogy ciki helyzetbe hozzanak,apa elkezdje,hogy milyen puhány a barátom és elkényeztetett,mert ismeri látásból és szerinte Ő egy elkényeztetett,meleg(nem meleg,csak szereti a csőnadrágokat) és mindenkit kihasznál,nem képes senkit szeretni,stb..:(

Pedig igazából nem ilyen,csak meg kell ismerniük jobban.

Anya pedig utálja a barátom szüleit,nem tudom,hogy miért.

Csak így olyan rossz,hogy minden délután ott vagyok a barátomék házában,de Őt nem tudom elhívni magunkhoz,mert anyáék kiakadnának...

A barátom most kitalálta,hogy elvisznek magukkal síelni,Ők fizetnének mindent(hotel,repülőjegy,ellátás,ha tetszik valami,akkor azt megvennék,stb),nekem csak el kéne mennem és jól érezni magamat,nem is kéne síelnünk,lehetnénk egész nap a hotelban,mert a barátom külön szobát kap mindig és a

szülei nem zavarják,csak néha.

Én annyira szeretnék elmenni,mert így végre kettesben lehetnénk és másfél hetet a szüleim nélkül tölthetnék.

De ehhez be kellene mutatnom a szüleimnek,csak nem tudom,hogy hogyan kéne...

Az Ő szülei tök rendesek és normálisak,mindent megengednek neki,nem kell könyörögnie semmiért és nem zaklatják egész nap,hogy hol van/mit csinált.

De az enyémek pedig totál ellentétei az övének,semmit nem engednek meg.

Mit tanácsoltok,mit kéne tennem?

Annyira el szeretnék velük menni majd síelni,de nem tudom,hogy kéne,mert eddig már párszor aludtam ott a barátoméknál,de az csak egy nap volt,akkor azt mondtam,hogy a barátnőméknél alszom,de elég fura lenne,ha másfél hétig ott lennék és azért nem akarok nekik hazudni ennyire.

Szerintetek hogy érjem el,hogy elengedjenek?

Köszönöm a válaszokat!

2011. nov. 14. 17:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Mond azt a szüleidnek, hogy a barátnőddel mégy síelni:)

Komolyra fordítva: ha annyira gyerek vagy, hogy felmerül benned, hogy a szüleid cikik, akkor inkább hagyd ezt a "járok fiúkkal" dolgot még.

Tanuljál. Felnőttséget.

Ha az én 14 éves lányomról kiderülne, hogy a szemembe hazudik, hogy ennyi idősen a barátjánál alszik hát én iskolán kívül sehová nem engedném a következő 4 évben!

Gyanítom, hogy a te szüleid is valahogy így vannak ezzel.

Ne hazudozz!

Nagyon nagy bajba kerülhetsz és a szüleid nem tudnak majd segíteni (mert nem tudják hol vagy, mit csinálsz)

2011. nov. 15. 21:46
 22/22 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszadó jól írja. Ha valami baj történne veled, nem érsz haza arra az időre, amire mondtad, hol fognak keresni először a szüleid?

A barátnődnél. És akkor minden kiderül. Tönkreteszed a barátságodat, mert ezek után nem fogják engedni, hogy veled barátkozzon. A barátnőd szülei megtiltják.

Nem leszel megbízható a szemükben.

Felvállalsz még egy titkolózást? Hová fog ez vezetni?

Elveszíted szüleid bizalmát, ne adj isten szeretetét, ha ilyen durván csalódni kell benned.

A fiú szülei vajon tudják-e, hogy nem mered őket felvállalni a szüleid előtt? Szerintem nem, mert akkor nem akarnának elvinni magukkal síelni.

Minél előbb mutasd be a szüleidnek, ő az a fiú, akit én szeretek, fogadjátok el!

Egy közös beszélgetés során sok mindenre fény derülhet. Te ezt nem látod, mert szerelmes vagy és nem tudsz objektíven dönteni.Ésszerűen. Te csak a szíveddel látsz.

"Az Ő szülei tök rendesek és normálisak,mindent megengednek neki, nem kell könyörögnie semmiért és nem zaklatják egész nap, hogy hol van/mit csinált.

De az enyémek pedig totál ellentétei az övének,semmit nem engednek meg."

Szerintem pedig a te szüleid a rendesek és a normálisak.

FÉLTENEK TÉGED! Mert szeretnek.

Ő fiú, te lány vagy. Azért, mert őt szabadjára engedik, nem biztos, hogy ez a jó nevelési módszer.

Akár tetszik, akár nem, mindkettőtöket még nevelni kell.

Szóval a te szüleid féltenek téged és szeretnek, 14 évesen nem tudhatod," mennyi buktató leselkedik egy fiatal leánykára."

Ezeket a dolgokat édesanyáddal kellene megbeszélni. Nekem a lányommal bizalmas baráti kapcsolatom volt és van.

Gondolkodj el azon, milyen fontos és jó dolog, ha egy lány megbeszélheti a problémáját az édesanyjával.

Ha ő megért téged, tud hatni édesapádra is.

A közös síelésről le kell mondanod, először az életedet tedd rendbe!

Tudom, nem ilyen válaszokat vártál, de meg kell értened, ez a titkolózás nem vezet jóra.

2011. nov. 16. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!