Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szülőknek mire jó hogy bele...

A szülőknek mire jó hogy bele szólnak a gyerekük kapcsolatába?

Figyelt kérdés
Sok esetben megfigyeltem és nem csak magamon tapasztaltam hanem sok esetben is másoknál hogy a szülők bele szólnak a gyerekük kapcsolatába,kortól és nemtől függetlenül...
2011. nov. 14. 14:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A szülő nem szól bele, ha a "gyerek" nem engedi. Ennyi. Irányítani azt lehet, aki hagyja. De! A véleményüket azért érdemes meghallgatni!

Egy szülő, aki nem felejtette el, hogy valaha ő is fiatal volt.

2011. nov. 14. 15:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert úgy érzik, hogy akkor mindent megtettek a gyerekük boldogsága érdekében és ha mégis valami rosszul történik, akkor azt mondhatják, hogy ők legalább megpróbálták.

Jót akarnak.

2011. nov. 14. 15:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Van, amit egy pártatlan kívülálló tisztábban lát, mint az, aki benne van.
2011. nov. 14. 16:03
 14/15 anonim ***** válasza:

"Meg kellett állnom hogy bele ne ássam a kiskölyköt a homokozóba..."

Szal a Te kedves gyerekedet csak ölelni puszilgatni, de a más gyerekét beleásni a földbe!

A szülő már csak ilyen tárgyilagos. És te is pont ilyen leszel.

2011. nov. 14. 17:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Azért csinálják, mert imádják használni az

"Én megmondtam" szöveget. Okosnak érzik tőle magukat.

2011. nov. 15. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!