Sos!! Mi tévő legyek? Kattints rá lécives!
" Azért az, hogy nem engedik maszturbálni, az nem normális."
Mi van???? Ma egy 15 éves képtelen élni ha nem nyúlhat magához???
Csak megjegyzem hogy elég butácska lehet a kérdező is,ha már annyira magához akar nyúlkálni nem tudja megoldani..Gondolom ha wc-re megy szarni akkor nem nyitott ajtónál kell elvégeznie a dolgát..Ha annyira akarja magát izgatni akkor menjen a wc-re,és ott is masztizhatja magát...Ehhez nem kell sok ész ám..
"Kedves első nem még nem nyitottak rám szerencsére. De én ugy látom a helyzetett hogy mindenki magából indul ki. A maszti az bűn?"
Nem bűn, egyáltalán nem az. Normális része az életnek, tinédzserkorban sokkal hasznosabb elfoglaltság, mint a szex. Nagyon idióták a szüleid, hogy ebbe belepofáznak. Semmi közük hozzá.
Nagyon sajnállak, rémes szüleid vannak. (én is szülő vagyok, és van 1 15 éves lányom) A sminktől nem lennél rossz lány, ezzel senkinek nem ártanál. És ezt is meg kéne tanulnod, hogy mire igazi nő leszel ne csinálj magadból bohócot. Nem lehet barátod? Komolyan azt hiszik, hogy ezt meg lehet tiltani? Jobb lenne egy őszinte kapcsolat a szüleiddel, ahol bátran kérdezhetnél a kényesebb témákról is. Kár, hogy majd a barátnőid butaságain kell felnőnöd.
Ugyanakkor azt mondom, hogyha nehezen is , de tűrnöd kell, számolni a napokat a nagykorúságig. És tanulj, tanulj, tanulj, mert csak így alapozhatod meg az önálló, szabad életed. Ne aggódj, nem maradsz le semmiről.Tudom, hogy nagyon rossz, neked, ha nem lehetsz olyan, mint az osztálytársaid. Itt az öltözködésre stb. gondolok. Ha bármilyen témában kérdésed lenne, vagy tudni szeretnél valamit, esetleg csak panaszkodni szeretnél keress meg, válaszolok!
Nem az a lényeg, hogy fontos-e a maszturbálás, hanem ezzel olyan gátakat nevelhetnek bele, ami később negatívan sülhet el majd a szexuális életében. Ehhez tényleg semmi köze a szülőknek.
Néha egész pici gyerekek is fogdossák magukat alul, mert annyit éreznek, hogy jó érzés (hormonok még nincsenek, de az idegvégződések kiépültek). Akkor is addig terjed a szülő feladata, hogy letiltja a nyilvános nyúlkálástól és elmagyarázza, hogy mások előtt ezt nem szabad.
A sminkelés valóban nem létkérdés 15 évesen, DE szerintem fontosabb momentum a történetben, hogy az anyját, aki minimum 35-40 éves, MEGVERI (??) az apja a sminkelésért?? Ez egy eléggé diszfunkcionális család és én inkább a hozzáállás miértjében látom a problémát. Tiltsák azért, mert "fiatal vagy és nem szeretném még megengedni, ráérsz később", de ezért verni, pláne egy felnőtt nőt (anyuka) nagyon durva!!
Nekem is volt olyan, hogy 13 évesen kimázoltam magam, szerintem szépre, amúgy bohóc formájúra. Akkor anyám odaállt mellém, hogy így nem mész sehová, tessék itt a sminklemosó meg a vatta, itt állok, amíg nem szedted le. De nem lettem megverve, anyám meg pláne nem lett eltángálva, ha kifestette magát. Maximum (!!) annyira szólt bele apám, hogy "szerintem ezt a kéket hanyagold, nem előnyös". A férjem is szólt már, ha szerinte nem állt jól egy szín vagy felemás lett a smink. Esetleg munkahelyre menet mondta, hogy oda túl erős lesz ez, kezdőként rossz benyomást tennék a munkáltatóra, vegyem finomabbra egyelőre. Tanácsként, javaslatként. Ha meg akarta volna szabni, akkor rég nem lenne már a férjem.
Itt az apukával vannak súlyos gondok. Az önértékelése eléggé torzult lehet, ha a családtagjain való zsarnokoskodásban éli ki magát. Anyukán meg csodálkozom, hogy miért nem dobbantott még, ha nem maga, hát a lánya miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!