Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 év körüli otthonélő egyetem...

20 év körüli otthonélő egyetemisták?

Figyelt kérdés
Dolgoztok egyetem mellett?Ha nem,akkor kaptok néha valamennyi pénzt?A ruháitokat ki finanszírozza?
2011. nov. 10. 21:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Tesóm 21. kollégista, életében nem dogozott.

Pénzeli a nagymamám, az anyám, meg az apám is.

Ki van fizetve a kollégiuma, plusz hetente kap 6 ezer forintot, és havonta pluszba 10 ezret utazásra.

2011. nov. 10. 22:34
 12/36 A kérdező kommentje:

Az otthonélőt direkt kiemeltem,nem kolis,nem albérletes.Mert ilyen esetben természetes a támogatás.Ezek ellenére sok ilyen válasz érkezett.

Engem is meglepett ez a sok ösztöndíj,nálunk is teljesen minimális az összeg!

2011. nov. 10. 23:08
 13/36 anonim ***** válasza:
24%

"Otthon élő" számomra 2 értelme van:

1. otthon lakik a szüleivel

2. nem lakik otthon, de otthonról látják el pénzzel

2011. nov. 10. 23:21
 14/36 anonim ***** válasza:
72%
Meg ugye a legtöbb egyetemista másik városban tanul... de attól otthon él (hétvégén és a nyáron a szülőházban)
2011. nov. 10. 23:31
 15/36 anonim ***** válasza:
80%

Azt nem értem, miért lettem ennyire lepontozva? Nem bántottam senkit, csak leírtam hogy nálam mi a helyzet...Jesszusom..

2.

2011. nov. 10. 23:52
 16/36 anonim ***** válasza:
59%
off: azt én is néztem, miért fáj az embereknek, hogy dolgozol egyetem mellett... :/
2011. nov. 10. 23:58
 17/36 A kérdező kommentje:

én nem pontoztam le senkit,de fel sem,még egyáltalán nem pontoztam,szóval nem én vagyok a ludas.

a másik meg,ezek szerint rosszul fogalmaztam,bár szerintem egyértelmű h arra gondoltam,hogy olyanok válaszát várom aki otthon élnek,a szüleikkel,a szülővárosukban jár egyetemre.

2011. nov. 11. 00:44
 18/36 A kérdező kommentje:

akik otthon élnek és szülővárosukban járnak egyetemre.

kicsit késő van bocsi...

2011. nov. 11. 00:46
 19/36 anonim ***** válasza:
23%

Amíg otthon laktam egyetemistaként, a szüleim vagy a vőlegényem. 115 kilométerről minden nap bejárós voltam, volt, hogy négy előtt keltem és este hét után értem haza. Tulajdonképpen ha ruhát kaptam anyámék akkor is rengeteget spóroltak mert csak 90%os diákbérlet az olcsó volt, kaját meg vittem otthonról, szemben a 40 az albérletért, mert kolira sose lett volna elég pontom + költőpénz a külön "háztartásra". A vőlegényem meg már rég dolgozott egyébként is mindig szerette ha örülök valaminek másra meg úgyse költötte volna, nem hiszem, hogy időnként egy pár ezres cucc olyan nagy szám. Nem zavarta se őt, se a szüleimet én meg hülye lettem volna mártírkodni csak hogy aztán felvágjak rá, hogy én magamnak vettem a farmert.

Egyszer mikor el akartam menni dolgozni apám mondta, hogy ne siessek, ha végzek akkor gürizhetek vagy 40-45 évet még.

2011. nov. 11. 03:19
 20/36 anonim ***** válasza:
23%
Utolsó vagyok, ez szerintem így lett volna akkor is, ha a szülővárosról van szó.
2011. nov. 11. 03:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!