Valaki segítene nekem egy kicsit kényes ügyben?
Erről egy szó sem volt, hogy fel lenne háborodva az apuka emiatt.
Nem tudhatjuk a részleteket, de gyanítom, azért nem megy el dolgozni, mert nem talál munkát.
Nagyon gyerekesen gondolkozik a volt párod. Ilyen egy józanul gondolkodó embernek meg sem fordul a fejében, hogy akkor látja, amikor akarja. Mert lehet neked más programod, terved, ő ezt nem írhatja felül egy hirtelen döntéssel, hogy márpedig ő most látni akarja.
Így én is azt mondom, hogy jobb, ha inkább nem veszi a nevére a gyereket, így nem kell fizetnie, igaz, nem is láthatja, de felesleges is ezek után.
Legalább nem kell minden gyerekkel kapcsolatos dologban kikérned az aláírását, engedélyét. Pl. továbbtanulás, vagy ha külföldre akarnátok költözni stb.
Igaza van az utolsónak.
FELEJTSD EL EZT A FÉRFIT!
# 25/35 Időpont tegnap 08:13
Sajnálatos, hogy ennyi idősen sem tudsz értelmezni mondatokat,
és ráadásul nem látsz a szavak mögé!
...és lecseszed a nálad okosabb hozzászólót!
(Menthetetlen vagy!)
Olyan jogai lesznek, mint egy normál apának.
Láthatja megegyezés, vagy bírósági döntés alapján, stb.
off:
sztem elég igazságtalan ez a rendszer. mivel ha a nő nem akar gyereket, elveteti, de ha a férfi nem akar nem tehet semmit, így ha elszakad a gumi, akkor is perkálhat, cölibátust meg nem fognak fogadni.
sztem úgy lenne igazságos, hogy amikor megtudja h a nő terhes, és nem akarja a gyereket, kifizeti az egyszeri abortuszt. ha a nő nem él vele, akkor maga vállalja a gyereket, agy maga is neveli: ergó nem fizet senki apasági pénzt/gyerektartást, mert Csak a nő akarta a gyereket.
sztem ez logikusabb lenne.
bocs az offért
21/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!