Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem azt akarja, hogy...

A feleségem azt akarja, hogy segítsek a házimunkában, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A feleségem mostanában válással fenyeget, mert nem segítek Neki a házban takarítani, főzni, mosni. Reggelente hatkor kelek, lezuhanyozom, fogat mosok, megborotválkozom, fölöltözöm, megreggelizem a két gyerekünkkel, aztán elkészítem az uzsonnájukat, és nyolcra viszem Őket az óvodába, onnan kilencre munkába megyek. Délután eljövök a munkahelyemről Kettőre hazaviszem Őket, gyorsan megebédelek, és rohanok vissza dolgozni, este hazaérek, egyedül megvacsorázom, megfürdetem a gyerekeket, én is megfürdöm, aztán leülök Tvzni. Ilyenkor jön a kiabálás, ordítozás, szemrehányás, hogy semmiben sem segítek itthon, lusta vagyok, és Ő ezt már nem fogja sokáig tűrni. Mit tegyek? Hogyan segítsek a házimunkában, ha egy percem sincs rá egész nap? Este nyolckor álljak neki takarítani?

2011. nov. 9. 20:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:
Nem írtam olyat, hogy azt mondta nekem, hogy úgy érzi nem tekintek már rá nőkét és nem is mondott ilyet. Hogy hol van a tűz? Milyen tűzről beszélsz? Mit gondolsz, mit kéne csinálnom, amikor este hazaérek a munkahelyemről és amikor először szól hozzám, már ordít, hogy miért nem segítettem egész nap, leteperni? Mikor gondolod, hogy az érzelmeimre kéne hallgatnom, melyik az a része a napnak, amikor úgy érzed, pozitívan fogadná? Vagy mikor kéne a sarkamra állnom, mikor ordít, nekem is ordítanom kéne? Ha azt írtam volna hogy de én minden este a sarkamra állok, mert igazi férfi vagyok, akinek előjönnek az ösztönei és az érzelmei, mindannyian tudjuk milyen válaszokat, és címkéket kaptam volna.
2011. dec. 14. 20:10
 52/64 anonim ***** válasza:

"Szerintem sokan örülnének ha hetente kétszer kapnának rózsát, de mindenbe bele lehet kötni.."

Sajnalom, ha sertönek erzed, pedig ezt elkerülni akartam azzal, hogy "csak halkan jegyzem meg", es azert kerdö modokban irtam, hogy elgondolkozz a kerdeseken.

En is ugy latom, hogy Te nem szerelemböl adod ezeket a rozsakat, ezek nem a forro szenvedelyröl szolnak, mint a fenti dalban, hanem kedves megszokas, talan igy neveltek, ezt lattad magad körül. Es a feleseged ugyanigy illendöen megköszöni, hiszen mit lehet ezert cserebe elvarni? 500. alkalommal ugyanaz a gesztus nem ugyanolyan, mint az elejen, amikor meg uj volt neki, vagy Te hogy latod?

Es mitöl tartassz, mi lesz, ha egyszerüen abbahagyod a rozsakat? Nem inkabb magadnak akarod Te valojaban azt bizonyitani a rozsacsokrokkal, hogy Te jo ferj vagy, mindent megtettel a hazassagotokert? Miközben az ettöl független problema nem valtozik, ezzel csak nyujtod a retestesztat...

"Most párterápiára járunk, de a feleségem sajnos nem teljesen a valóságot mesélni el a nőnek, szerinte én már nem vonzódom hozzá, nem kedveskedem semmivel, nem kezdeményezek, a gyermekeimet sem szeretem, és Ők sem engem, a munkámmal is rosszul állok." Ezt az 5. oldalon irtad, emiatt gondolta a masik valaszolo, hogy a feleseged ugy erzi, nem tekintessz ra nökent.

Aki ennyire tulerzekeny, annak nehez jot irni, mert mint egy sündiszno, egyszerre kiengedi a tüskeit, miközben a racionalis erveket, a lenyeget nem hallja.

Ha kerdesed van, szivesen valaszolok, de amugy inkabb visszafognam magam...

20.22

2011. dec. 14. 21:18
 53/64 A kérdező kommentje:

Ezeket nem így gondolja, csak a terápiás nő előtt akart rossz színben feltüntetni, utána írtam, hogy éppen előléptettek, nyilván akkor nem gondolhatja komolyan, hogy rosszul állok a munkámmal és ha ebben hazudik, a többiben is hazudik.

Nem, ezek a rózsák valóban nem a forró szenvedélyről szólnak. De az indokolatlan ordítások voltak hamarabb, mint a szenvedély nélküli rózsák.

2011. dec. 14. 21:28
 54/64 A kérdező kommentje:

" Ha ebben hazudik, a többiben is hazudik. "

Ez nem feltételezés, hanem az igazság, tudom, hogy így van. Csak azért írom le, mert nem szeretném válaszként a miért feltételezed, miért hiszed, miből gondolod kezdetű válaszokat kapni.

2011. dec. 14. 21:29
 55/64 anonim ***** válasza:

"szerinte én már nem vonzódom hozzá"

Itt idéztem.Ugyan mi vesztenivalód van, ha rákérdezel, miért mondta ezt.

2011. dec. 15. 10:15
 56/64 A kérdező kommentje:
" Ezeket nem így gondolja, csak a terápiás nő előtt akart rossz színben feltüntetni.. "
2011. dec. 15. 20:55
 57/64 anonim ***** válasza:

Mondta neked, hogy nem így gondolja?

Ha igen, nem gondoltad, hogy azért modnja, hogy ne kelljen boncolgatni a témát?

Mondhatta volna azt is, hogy vered, vagy bármi mást, miért mondta pont ezt?

Te komolyan homokba dugod a fejed?

És igen!

Egy feleség, de egy férj se ordibáljon a párjával, mert ezt senkinek nem engedi meg az ember, vagy ha igen, akkor lábtörlőnek használják.

Ne sértődj meg, de a nem igazán intelligens emberek elmennek a végletekig a másik kikészítésében.

2011. dec. 15. 21:02
 58/64 A kérdező kommentje:
Nem, nem mondta, igazából ezt csak tegnap este találtam mi, most meg bemásoltam. De ha mégis ezt mondta, akkor de, biztosan csak azért, hogy ne kelljen boncolgatni a témát. Komolyan homokba dugom a fejem.
2011. dec. 15. 21:15
 59/64 anonim ***** válasza:

Megsértődtél?

Nem akartam.

Bocs.

Szeretném, ha Te boldoggá tudnád tenni a feleséged, és viseld Te a nadrágot, és érd el, hogy tiszteljen.

Engem nem tesz boldoggá a férjem, és soha nem jutna el odáig, hogy ilyen kérdések megfogalmazódjanak benne, hogy mit lehetne javítani és azt meg végképp nem tenné, hogy ide írjon és filózgasson másokkal azon, hogy mit rontott el, szóval le a kalappal előtted, hogy eddig eljutottál, ez ár nagy lépés.

2011. dec. 15. 21:18
 60/64 A kérdező kommentje:
Azért mert Téged nem tesz boldoggá a férjed, nem bennem kell keresned a hibát, tudom, számodra elképzelhetetlen, de lehet, hogy a Mi kapcsolatunkban, nem én vagyok a hibás..
2011. dec. 15. 22:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!