A feleségem azt akarja, hogy segítsek a házimunkában, mit tegyek?
Ha orditozik, akkor valami valos problema all mögötte, nem a kenyelme miatt orditozik. Ok nelkül senkinek nincs orditoznivaloja.
(Egykori 20.22-es.)
Kedves Kerdezö!
Most azert irtal, hogy megirjak, "te szegeny...". pedig neked van igazad, te vagy a szuper, tökeletes, hibatlan, söt tul jo is, bezzeg a feleseged egy lusta trehany, ö a hibas mindenert? Pedig hidd el, "nem zörög a haraszt, ha a szel nem fujja"!!
Nem azert irtam, nevtelenül, hogy jobb legyek barkinel is, vagy barmifele erdekem füzödne hozza, nekem ugyanis edes mindegy a TE PROBLEMAD. :) Azt hittem, a valaszokbol kivülallokent ravilagitok valamire, ami neked nem tünt fel, mert te benne vagy a szituacioban, es ezzel segitek neked. Ugyanis nem a kommented alapjan irtam, hanem egy teljesen logikus, egyszerü dolog: ha nincs problemaja, akkor hatradölne es elvezne az eletet veled, vagy felrelepne es ugy elne boldogan (teged kihasznalva), DE: nem örölne fel az idegeit azzal, hogy veled üvöltözik, nem cseszne el az idejet parterapiara, hanem mas kellemesebb dolgokkal töltene...
Ha neked ez nem segitseg, akkor növeld csak tovabb az egodat! Ez szerintem nem visz elöbbre, de ha te ezt akarod, csinald csak, nekem mindegy... Egy problema megoldasa ugyanis arrol szol, hogy közeledik egymashoz a nezöpontotok, probaltok ralatni arra, ami a masiknak gondot jelent, nem pedig az effele önigazolasok. De ezt gondolom a parterapiat vezetö is a szatokba ragta, ha esetleg eddig meg ezt sem tudtatok, viszont lehet szemet hunyni felette es huzni tovabb a retestesztat, elmelyiteni tovabb a problemat, fizetni a terapiakat es egyebeket.
(Es meg mindig valoszinünek tartom, hogy ez egy kamu kerdes, es nem reszletezem, miert...)
20.22-es
Szerintem túlzás amit a feleséged elvár, hisz elviszed a gyerekeket és hozod is őket és elkészíted az uzsijukat is.
Esetleg a hétvégére gondolt, hogy akkor sem csinálsz semmit?
Előző vagyok. Leírtad a megoldást, mindjárt idézem a következőkben. Úgy érzi nem vonzódsz hozzá.Na itt a bibi.
Ezért utál és köt bele mindenbe.
Megkérdezted már, hogy miért érzi így?
Igen megkérdezted és azt a választ kaptad, hogy nem kedveskedsz.
Te meg itt a mosogatásról írsz-na az figyelmesség és nem kedvesség.
Hiába mosogatok el minden nap én mint nő és látok el mindent, attól még a férjem nem fogja úgy érezni, hogy férfiként tekintek rá. Ez rátok fordaítva is igaz.
Kérlek írj, mi erről a vleményed
Mi törtenik, amikor odaadod a rozsacsokrot? Ki mit mond, hogyan reagal?
Csak halkan jegyzem meg, de igy nem fasul el az eredetileg szep szokasod? Te tudsz örülni, ha minden heten 2-szer ugyanazt fözne a nöd, azaz evi kb. 100-szor ugyanazt enni, majd jövöre is, majd utana evekben is... Tehat eddig legalabb 500 rozsacsokrot adtal?? A csaladi költsegvetesben sem semmi... En inkabb wellnessre költenem :)))
(Ismered az "Orchideak, lila orchideak, mondjatok el, hogy szeretem..." regi slagert?)
20.22 meg mindig
" Milyen gyönyörű csokor, köszönöm szépen, szeretlek. "
Szerintem sokan örülnének ha hetente kétszer kapnának rózsát, de mindenbe bele lehet kötni..
Az vagyok, aki ara próbált rávilágítani, hogy abban van a megoldás, hogy azt mondta nem tekintessz rá nőként már úgy mint régen.
Sajnálom, hogy nem válaszoltál és leragadtál a rózsacsokroknál.
ne sértődj meg egy kicsit felszínesnek tűnsz, teszed a dolgod és kész, kedveskedsz a társadalmi elvárások szerinte.
Hol van a tűz? Hol vannak az ösztönök az érzelmek, hogy a sarkadra állsz és látná, hogy igazi férfi vagy, szenvedélyes, stb. Legalább néha.Persze biztos nem fogsz válaszolni erre sem, mert érzékenyen érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!