A feleségem azt akarja, hogy segítsek a házimunkában, mit tegyek?
21:27!
ez mind szép és jó, de a te férjed csak hétköznap dolgozik és csak ötig, a kérdező tovább. ennek ellenére segít otthon annyit, mint amit a te férjed nálatok (gyerekek elkészítése, hurcolása, fektetése), de a feleségének ez nem elég. annyira nem, hogy még ilyeneket beszél!
Kérdező, a feleséged nagyon el van tévedve,teljesen álomvilágban él, ha el is hiszi azokat amiket mond. mivel érdemelheti ki bárki, hogy a férje dolgozzon reggeltől estig, foglalkozzon a gyerekekkel, éjszaka meg takarítson és főzzön?? azért, hogy neki maradjon ideje a... mire is?
hogy lehet az, hogy ő reggeltől estig takarít, minden nap (mitől ilyen koszos a házatok?) és ennek ellenére a házban még mindig marad takarítanivaló, ami rád marad?
ennek a megfordítása: ő miért segít neked a családi kassza gyarapításában? természetesen azért, mert "teljes állásban" háztartást vezet.
ha ezt nem érti meg, nem tudsz mit csinálni.
Nem lehet, hogy kicsit beleőrült az otthon és egyedüllétbe és az egy ügyű=takarítás életbe?
Bocs csak úgy tűnik, mintha valakinek rögeszméjévé vált volna a takarítás.
Lehet egész nap takarítani ha valaki...mániás.
Barátnői vannak egyáltalán? Nem jár szórakozni mondjuk soha?
Szerintem egyébként tedd nyilvánvalóvá, hogy vagy ez, vagy ő is dolgozik, te kevesebbet, lehet együtt takarítani. Át lehet rendezni az életet. (már ha lehet, te tudod.)
Azt kell éreztetned, hogy nem alku tárgya, amíg ilyen a munka megosztásotok.
Egész nap hálásnak kellene lennie - ha még tudna örülni annak, hogy nem kell eljárnia dolgozni. Talán már ennek nem is tud örülni.
Nekem az hiányzik a történetedből, hogy mire vágyik?
Mert az nem egy álom, hogy valaki le veszi az emberről a takarítási nehézségeket - túl azon, hogy szerintem önmagának csinálja a bajt.
Ő vajon hogyan szeretne élni?
A vitátok önmagában szerintem értelmetlen, nincs igaza megoldása.
Még ha ki is derülne, hogy kinek van igaza, egyikőtök sem lenne boldogabb, épp csak nem piszkálnátok egymást.
ne hari nem akarok gúnyolódni a problémádon, de 4 dolog jutott kapásból szembe:
1. basszus, nekem is ilyen férj kellene, pontosan ilyet érdemlek!!! :DDD
2. mekkora házatok lehet, ha egész héten minden áldott nap kell takarítani, miközben a gyerekek otthon sincsenek? Vagy ekkora dzsuvát csináltok otthon?!
3. ember, ha tényleg nem győzi egyedül az asszony, vegyél fel egy takarítónőt és volt-nincs probléma.
4. legalább részidőben dolgozzon a feleséged, a saját jól felfogott érdekében. Különben szép lassan megzizzen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!