Miért szeretem ennyire játszani az agyamat a húgom előtt?
Sokszor szeretem előtte játszani erős bátyót, pl: viszem neki a suliba a táskáját.
Állandóan ugrásra készen állok ,hogy megvédjem ha kell.
Majdnem ,hogy rajongok a húgomért.
A barátnőmnek ez nem nagyon tetszik.
A barátnőd féltékeny a húgodra!
Felé is ki tudod mutatni a szeretetedet, ahogy a húgod felé?
"Babusgatáson" mit értesz?
Igen, felé is ki tudom mutatni.
babusgatáson ölelgetést értek.
Hát, ennek fényében kicsit éretlen a barátnőd. Alapból kedveli a húgodat? Lehet, hogy már eleve irigyli valamiért (pl. szebb, okosabb stb.), és az már csak rátesz egy lapáttal, hogy ennyire szereted mellette őt is.
Lehet, hogy a barátnődnek nincs tesója vagy rosszban van vele?
Ha a húgod szereti ezt a nyílt szeretetkifejezést, a barátnőd miatt ne szokj le róla! Barátnőd vszínű lesz még az életed során jó sok (még ha most úgy is hiszed, ő az Igazi), húgod meg ez az egy marad.
Barátnőmnek nincs tesója.
Nem tudom, mit irigyel a húgomtól ,mindketten szépek és okosak. :)
Hát a jó viszony egy dolog, meg hogy ott vagy a húgodnak, ha kell... de ezt már én se tűrném lehet.
Ez már-már úgy néz ki, mint amikor valaki nyomul egy csajra, és próbál benyalni nála. :D Magyarul olyan kicsit kívülről, mintha a tesódra hajtanál, de ha ezt még nem is látja bele a barátnőd, talán elég vacakul esik neki, hogy úgy kezeled, mint a húgod azért... :D Mitől érezze magát különlegesnek?
Kicsit olyan bugyuta animés feelingje van a sztorinak, azért este és reggel is maradjon csak a húgod. XD
(amúgy nekem is van két ilyen bátyám, de azért köztünk alsó hangon 10 és több, mint 10 év van, így máshogy néz ki a dolog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!