Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki/ hogyan adjam a tudtára, hogy szeretem őt? Azt hiszi, csak játszani akarok vele.
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és tiszta szívemből szeretek egy 15 éves lányt (már hosszú ideje). Megőrülök érte. Vele szeretném leélni az életem. Érzem, hogy ő is szeret, de biztos azt hiszi nem gondolom vele komolyan. Bár erről még nem beszéltünk. Mit tegyek????2011. jan. 6. 16:39
1/2 anonim válasza:
Akkor itt az ideje beszélgetni vele!De ne egyszerre az érzéseiddel rohand le,mert akkor az ellenkező hatást fogod elérni mint amit akarsz!
HAJRÁ!
2/2 A kérdező kommentje:
Tegnap megbeszéltük a dolgot... és együtt töltöttünk egy csodálatos estét. Ő is élvezte, tudom. De reggelre csak egy levelet hagyott, h ő engem nagyon szeret, és ezt soha nem fogja megbánni és elfelejteni és köszön mindent nagyon szépen... de nem lehetünk 1ütt, tiltott ez a szerelem. Nagyon sajnálja, és soha ne felejtsem el, h ő mennyire szeret, és megkért, hogy ne keressem többet. Mért csinálta ezt? Sőt, neki tegnap ez volt az első..... És én nem akarok nélküle élni. Miért csinálta ezt? És mért TILTOTT ez a szerelem???
2011. jan. 7. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!