Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek a párja szinte alig...

Akinek a párja szinte alig van otthon az hogy próbálja túl tenni rajta magát?

Figyelt kérdés
Most adtak a páromnak egy olyan feladatot aminek csütörtöknek kész kell lennie. Ezért csütörtökig bent marad hogy megtudja csinálni. Így is alig tudtunk együtt lenni mert mikor haza jött egyből elaludt mert fáradt volt. Most meg már bent is kell maradnia. Szívesen elmennék meglátogatni de nem nagyon szeretek Budapesten késő éjszaka egyedül sétálgatni. Nagyon hiányzik :( Ti hogy tudjátok túl tenni magatok rajta hogy nem vagytok együtt sokáig?
2011. nov. 8. 18:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
52%
Tévedsz. Véletlenül sem tapadtam rá. Mit tudsz te róla, ott voltál netán és végig követted az eseményeket? Direkt nem ölelkedtem, mivel ő azt sem akarta, abszolult távolságtartó volt és soha nem zaklattam, nem hívogattam semmi, pont azért hogy ne tűnjek piócának. Ezt ő cseszte el. Nem én.
2011. nov. 8. 18:57
 22/27 anonim válasza:
24%
Lehet ,hogy nem jöttél be neki külsőre.
2011. nov. 8. 18:58
 23/27 anonim ***** válasza:
76%
Mellesleg tanulj meg olvasni, mert sehol sem írtam hogy rácsimpaszkodtam. Inkább a te válaszod, az atyaég. Buta.
2011. nov. 8. 18:58
 24/27 anonim ***** válasza:
Ja na persze, akkor miért jött el hozzánk, meg találkozott velem? Azért ha valaki nekem nem jön, be gusztusom sincs hozzá. Nem, szerintem egyszerüen, úgy volt vele, hogy itt ez a csaj különösebben nem érdekel, majd lesz vele valahogy.
2011. nov. 8. 19:00
 25/27 anonim ***** válasza:
48%

Örülj, hogy van párodnak munkahelye. Akkor nyafogj ha nincs munkája és annak ellenére nap mint nap a kocsmában iszogat a haverokkal.

Vőlegényem napi 10-13 órát dolgozik, én 8 órát, hazamegyek senki sem vár, de legalább van munkahelye/ünk!

Rossz, hogy keveset vagyunk együtt, de legalább megtudunk élni kényelmesen és nem otthon ülünk a babérjainkon.

Jobban tennéd ha te is elkezdenél dolgozni!

Hány éves is vagy? 17-18? Kb. Azok akarnak "túltenni" ilyen dolgokon!

2011. nov. 9. 12:47
 26/27 anonim ***** válasza:

Miért kell így kirohanni?

Én is ilyen ragaszkodóbb típus vagyok, És nem látom sokat a barátomat (napi 2-3 óra). Az csak egy dolog, hogy együtt élünk. Heti 2-3 az olyan este, mikor megvan ez a két-három óra kettesben. A többi napon elmegy edzeni, vagy barátjánál van. Nekem például nehéz lenyelni, hogy velem nem akar sehova menni. De menjen. Csak rosszul esik, mert hiányzik.

De volt ennél vacakabb időszak is. 4 hónapi 14 órákat dolgozott, valamikor heti hét napból hetet. Nah, az egy extra sz@r időszak volt. De túl vagyunk rajta.

Attól , hogy valaki több időt szeretne a párjával együtt lenni, nem kell letámadni. Mégis ki vagy te? El kellene fogadnod, hogy mindenki más.

2011. nov. 9. 13:25
 27/27 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom mennyire nyugtat, de 2011.10.13-2012.01.20-ig nem találkozom párommal:( Azt a pár napo te kibírod!!
2011. nov. 9. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!