Akinek a párja szinte alig van otthon az hogy próbálja túl tenni rajta magát?
Örülj, hogy van párodnak munkahelye. Akkor nyafogj ha nincs munkája és annak ellenére nap mint nap a kocsmában iszogat a haverokkal.
Vőlegényem napi 10-13 órát dolgozik, én 8 órát, hazamegyek senki sem vár, de legalább van munkahelye/ünk!
Rossz, hogy keveset vagyunk együtt, de legalább megtudunk élni kényelmesen és nem otthon ülünk a babérjainkon.
Jobban tennéd ha te is elkezdenél dolgozni!
Hány éves is vagy? 17-18? Kb. Azok akarnak "túltenni" ilyen dolgokon!
Miért kell így kirohanni?
Én is ilyen ragaszkodóbb típus vagyok, És nem látom sokat a barátomat (napi 2-3 óra). Az csak egy dolog, hogy együtt élünk. Heti 2-3 az olyan este, mikor megvan ez a két-három óra kettesben. A többi napon elmegy edzeni, vagy barátjánál van. Nekem például nehéz lenyelni, hogy velem nem akar sehova menni. De menjen. Csak rosszul esik, mert hiányzik.
De volt ennél vacakabb időszak is. 4 hónapi 14 órákat dolgozott, valamikor heti hét napból hetet. Nah, az egy extra sz@r időszak volt. De túl vagyunk rajta.
Attól , hogy valaki több időt szeretne a párjával együtt lenni, nem kell letámadni. Mégis ki vagy te? El kellene fogadnod, hogy mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!