Akinek a párja szinte alig van otthon az hogy próbálja túl tenni rajta magát?
Miért kellene ezen túltenni magamat? Ha dolgoznia kell,akkor megértem,hogy nem lehet velem. Találok magamnak nélküle is értelmes elfoglaltságot.
Mi tennél,ha hosszú ideig kórházban lenne?
Nem kell a másikra ennyire ráakaszkodni!
18:10-es vagyok.
Szerintem akkor foglald el magad valamivel, szánd magadra az időt. Például habos fürdő, arcpakolás, filmnézés stb.
Tényleg ne ess kétségbe! Értem én, hogy megszoktad, hogy melletted van, de azért ez tényleg csak pár nap, ráadásul munkáról van szó. :)
Ez nem ráakaszkodás, meg nyavalygás a részedről, ne törődj a kötekedős válaszolókkal. Oké, hogy nem mindenki ilyen ragaszkodós típus, de nem értettem sosem, hogy milyen alapon kell leminősíteni azt, aki igen.
Megértelek kérdező, én is nehezen viselem azt is, hogy hét közben csak esténként vagyunk együtt két-három órát elalvás előtt, de hullafáradtan ugye az sem elég semmire.
A helyedben én azért legalább egy nap a háromból elmennék hozzá este fele, de ha nem olyan borzalmas a környék minden este.
Amúgy mi úgy tesszük magunk túl ezen, hogy már csak egy-két évig kell ezt valahogy kibírni, mert családi vállalkozást tervezünk, és akkor 24 órában együtt lehetünk végre.
23/N
Nem tudom mondjuk, hogy ki kötekedett, vagy minősített le bárkit is, de mindegy... ;)
Elmondta mindenki a véleményét!
Első vagyok.
Most ért véget egy 2 hetes párkapcsolatom, nem foglalkozott velem, alig hívott és mégcsak mostse hív fel hogy elmondjam neki ez így nekem nem jó, pedig smst is küldtem neki hogy beszélni akarok vele de semmi. Annyira, de annyira rosszul esik hogy ennyire lesz*r és mégcsak arra sem méltat hogy ezt megbeszéljük. Mellesleg engem mostanában mindig átvernek, becsapnak a férfiak (pedig nem vagyok naiv csak úgy előtudják adni magukat), én már lemondtam arról hogy valaha megtalálom a másik felem, teljesen magam alatt vagyok. Bocs az offért csak válaszoltam egy kérdésre.
Elég szánalmas, hogy lepontozta valaki a válaszom 0%-ra, de ez csak őt minősíti, mivel semmi olyat nem írtam...
Egymás nélkül sem vagyunk senkik vagy önállótlanok, tesszük a magunk dolgát, és nem korlátozzuk a másikat, csak épp együtt társaságában jobb, és ezért teszünk is, hogy minél előbb együtt dolgozhassunk. Az, hogy szeretsz valakit, és fáj a hiánya, inkább jó érzés, nem szégyellnivaló nyavalygás, de ti tudjátok.
Nem ítélem el azokat akik több időt szeretnek egymás nélkül tölteni, csak nem értem a nagy felháborodást arra, ha valaki másképp gondolkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!