Nálatok ki kezeli a pénzt?
Miért nem csináltok költségvetést? A rezsire+megélhetésre valót el kell különíteni, az tabu. Ami azon felül marad az már kettőtök megbeszélésén múlik...
Ezt mindenképpen meg kell beszélned a pároddal, mert nem feltétlenül csak az új csizmára futja..vannak emberek, akiknél elfolyik a pénz, minden hátsó szándék nélkül:)
Én, a nő kezelem. Első, hogy a számlák ki legyenek fizetve, aztán a gyerekek alapvető igényei és a háztartás, és még tudjunk félretenni is.
Ezt láttam otthon, ezt hoztam magammal...nem beszélve arról, hogy pénzügyes-számviteles vagyok, csak most gyesen. Jól néznénk ki, ha én nem tudnám beosztani a pénzünket!
Szia!
Mivel a párom keresi a pénzt ezért ő. Mivel én még tanulok nekem ott van a családi, amit anyuval felezünk. Ha pedig kell még valamire pénz akkor ad a párom. Illetve együtt járunk vásárolni, és akkor megvesszük ami még kell az alapvető dolgokon kívül.
Nálunk párom keres.Én gyakorlati munkán vagyok, nem rég kezdtem, ezért fizum még nincs.
Első, hogy minden ki legyen fizetve, ezt a párom intézi, én oda adom neki azt a pénzt, amit kapok..
Félreteszünk kajára 100 eurót, ezt én kezelem, többi a páromnál.Ha valami kell, akkor tőle kérek és ez nekem olyan rossz.Mondtam páromnak is, de megkaptam, hogy hogy mndhatok ilyet, hogy a Te pénzed meg hasonlók, mert az a mi pénzünk..:)
Nálunk közös számla van, erről megy a rezsi, hitel. Ezeket én utalom, vagy csoportossal mennek. Aztán mindig megbeszéljük, hogy mi kell éppen, első a gyerek cuccai utána a többi, soha nem volt ebből gond, pedig voltak/vannak olyan hónapok, hogy mínuszba vagyunk. 32/N
ui: bár kissé antinő vagyok (nem általánosítok..csak a barátnőimhez képest) csak 4 pár lábbelim van, egy edző cipő, egy csizma, egy papucs, és egy amolyan tutyi :) és van ezek közül ami már 8 éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!