Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok ki kezeli a pénzt?

Nálatok ki kezeli a pénzt?

Figyelt kérdés
És mennyire vagytok megelégedve a kezeléssel? Nálunk az asszony kezeli, de hát nem tudja beosztani, folyton a számlákkal kapcsolatos felszólításokat kapjuk, de bezzeg új csizmára van pénz....
2011. nov. 7. 14:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem csináltok költségvetést? A rezsire+megélhetésre valót el kell különíteni, az tabu. Ami azon felül marad az már kettőtök megbeszélésén múlik...

Ezt mindenképpen meg kell beszélned a pároddal, mert nem feltétlenül csak az új csizmára futja..vannak emberek, akiknél elfolyik a pénz, minden hátsó szándék nélkül:)

2011. nov. 7. 14:59
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Először lakbér, számlák, majd kajára egy 40-et elteszünk, hogy az csak arra. A többi meg ahogy jön egy újabb kiadás úgy. Közösen beszéljük meg.
2011. nov. 7. 15:00
 13/25 anonim ***** válasza:
86%

Én, a nő kezelem. Első, hogy a számlák ki legyenek fizetve, aztán a gyerekek alapvető igényei és a háztartás, és még tudjunk félretenni is.

Ezt láttam otthon, ezt hoztam magammal...nem beszélve arról, hogy pénzügyes-számviteles vagyok, csak most gyesen. Jól néznénk ki, ha én nem tudnám beosztani a pénzünket!

2011. nov. 7. 15:03
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mivel a párom keresi a pénzt ezért ő. Mivel én még tanulok nekem ott van a családi, amit anyuval felezünk. Ha pedig kell még valamire pénz akkor ad a párom. Illetve együtt járunk vásárolni, és akkor megvesszük ami még kell az alapvető dolgokon kívül.

2011. nov. 7. 15:09
 15/25 anonim ***** válasza:
74%
Mi először kifizetünk mindent közösbe, fele fele, aztán kinek mennyi marad.
2011. nov. 7. 15:20
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk párom keres.Én gyakorlati munkán vagyok, nem rég kezdtem, ezért fizum még nincs.

Első, hogy minden ki legyen fizetve, ezt a párom intézi, én oda adom neki azt a pénzt, amit kapok..

Félreteszünk kajára 100 eurót, ezt én kezelem, többi a páromnál.Ha valami kell, akkor tőle kérek és ez nekem olyan rossz.Mondtam páromnak is, de megkaptam, hogy hogy mndhatok ilyet, hogy a Te pénzed meg hasonlók, mert az a mi pénzünk..:)

2011. nov. 7. 15:24
 17/25 A kérdező kommentje:
NÁlunk nem százezrekről van szó, összesen 260 ezerről. Nem igaz, hogy nem lehetne beosztani.....és nincs gyerek. De ha így halad nem is lesz
2011. nov. 7. 15:27
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
És most itt háborogsz, ahelyett, hogy megbeszélnéd a feleségeddel? Ez igazán érett. Üljetek le, beszéljétek meg, és ha pár hónap múlva is ugyanez a helyzet, kezeld te a pénzt.
2011. nov. 7. 15:32
 19/25 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk közös számla van, erről megy a rezsi, hitel. Ezeket én utalom, vagy csoportossal mennek. Aztán mindig megbeszéljük, hogy mi kell éppen, első a gyerek cuccai utána a többi, soha nem volt ebből gond, pedig voltak/vannak olyan hónapok, hogy mínuszba vagyunk. 32/N

ui: bár kissé antinő vagyok (nem általánosítok..csak a barátnőimhez képest) csak 4 pár lábbelim van, egy edző cipő, egy csizma, egy papucs, és egy amolyan tutyi :) és van ezek közül ami már 8 éves :)

2011. nov. 7. 15:32
 20/25 anonim ***** válasza:
66%
Akkor legalább a te pénzedet ne add oda neki, amig a számlák nincsenek befizetve, ennyi eszed lehetne igazán.
2011. nov. 7. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!