Miért hiszi azt a legtöbb nő, hogy a gyerek a legfontosabb kapocs két ember között?
te egy idióta vagy, a pénz neked előrébb van mint a gyerek
nem is idióta hanem inkább szánalmas vagy
Én kiemelném, hogy egy kapcsolatba, egy kapcsolatnak szülök (ami akár lehet házasság is). Nem magamnak, nem a páromnak, nem a nagyszülőknek.
Igenis legyen mindkét fél tisztában azzal, hogy kell a gyerek felneveléséhez. Ez a "a nő magának szül" borzadály lehetőséget teremt a lelépésre.
Én nem magamnak fogok szülni. Én megnézem, hogy milyen a kapcsolatom, és mit szeretne a párom. Én kettőnknek szülök. És ha valaha válunk, akkor sem azzal a felkiáltással fog elhagyni a férjem, hogy a gyerekkel kezdj amit akarsz, mert 1) ki nem néznék iylet belőle, 2) pontosan tudja, hogy nem csak magamnak szülöm.
Mert ez súlykolja beléjük a világ, ahogy a férfiakba is.
Kell állás, autó, ház, gyerek, anélkül nem lehetsz teljes értékű és boldog, de ha csaj vagy, legyen mindenképp gyereked, mert nem leszel nő, és ha félsz attól, hogy a párod leléplegyen gyereked, mert, hamis vagy valós kötelességtudat ott fogja majd tartani.
Kb ennyi, de lehet ezt még boncolgatni és fokozni.
Én sem értek egyet vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!