Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt a legtöbb nő,...

Miért hiszi azt a legtöbb nő, hogy a gyerek a legfontosabb kapocs két ember között?

Figyelt kérdés
Szerintem ez óriási tévedés. Később kifejtem az álláspontomat.
2011. nov. 6. 11:17
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
20%

te egy idióta vagy, a pénz neked előrébb van mint a gyerek

nem is idióta hanem inkább szánalmas vagy

2011. nov. 7. 13:55
 42/46 anonim ***** válasza:
61%

Én kiemelném, hogy egy kapcsolatba, egy kapcsolatnak szülök (ami akár lehet házasság is). Nem magamnak, nem a páromnak, nem a nagyszülőknek.

Igenis legyen mindkét fél tisztában azzal, hogy kell a gyerek felneveléséhez. Ez a "a nő magának szül" borzadály lehetőséget teremt a lelépésre.

Én nem magamnak fogok szülni. Én megnézem, hogy milyen a kapcsolatom, és mit szeretne a párom. Én kettőnknek szülök. És ha valaha válunk, akkor sem azzal a felkiáltással fog elhagyni a férjem, hogy a gyerekkel kezdj amit akarsz, mert 1) ki nem néznék iylet belőle, 2) pontosan tudja, hogy nem csak magamnak szülöm.

2011. nov. 7. 16:43
 43/46 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Ez szép és jó, de majdnem mindenki így gondolta, aki egyedül maradt a gyerekkel. Ráadásul még ha az apuka törődik is vele, akkor is a nő marad a gyerekkel, akármilyen gyakran jön az apuka, akkor is az anya viszi orvoshoz, ő fürdeti mindennap, az oroszlánrész akkor is az anyáé. Ilyen értelemben pedig magának szüli.
2011. nov. 7. 18:16
 44/46 A kérdező kommentje:
Tegnap 21.16. Nem a boldogságról, hanem a gyerekről, mint legfontosabb kapocsról van szó!
2011. nov. 7. 19:58
 45/46 anonim ***** válasza:
18:16 lehet, hogy így van. De ha a ffi is tisztában van vele, hogy a gyereket 50%-ban neki szüli a párja, akkor kicsit másképp viszonyul a dolgokhoz. Sokkal felelősségteljesebb, és kitartóbb, és nem adja fel a családját olyan könnyen, ha jön egy kísértés. Legalábbis az én ismerettségi körömben.
2011. nov. 8. 07:39
 46/46 anonim ***** válasza:
94%

Mert ez súlykolja beléjük a világ, ahogy a férfiakba is.

Kell állás, autó, ház, gyerek, anélkül nem lehetsz teljes értékű és boldog, de ha csaj vagy, legyen mindenképp gyereked, mert nem leszel nő, és ha félsz attól, hogy a párod leléplegyen gyereked, mert, hamis vagy valós kötelességtudat ott fogja majd tartani.

Kb ennyi, de lehet ezt még boncolgatni és fokozni.

Én sem értek egyet vele :)

2011. nov. 21. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!