Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt a legtöbb nő,...

Miért hiszi azt a legtöbb nő, hogy a gyerek a legfontosabb kapocs két ember között?

Figyelt kérdés
Szerintem ez óriási tévedés. Később kifejtem az álláspontomat.
2011. nov. 6. 11:17
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
72%
És igen, osztom azt a nézetet, hogy egy nő szinte mindig magának és maga miatt szüli a gyermeket.
2011. nov. 6. 15:57
 22/46 anonim ***** válasza:
70%

Senki nem tudhatja előre, hogy meddig tart a kapcsolata, házassága. Ilyen alapon senki nem vállalhatna gyereket, mert mi lesz ha....

Akkor szabad és kell gyereket vállalni, ha mindkét fél akarja. Ha szeretik, tisztelik, becsülik egymást.

Arra a gondolatra pedig, hogy nagyon sok férfi válás után nem törődik a gyerekével, tudod az ilyenek szégyelljék magukat. Ha a gyereket anno ők is akarták, akkor nagyon nagy szívtelenségre utal a későbbiekben nem törődni vele, és semmibe venni.

2011. nov. 6. 16:10
 23/46 anonim ***** válasza:
41%
ökörségnek tartom azt, hogy a nő magának szüli a gyereket
2011. nov. 6. 16:11
 24/46 anonim ***** válasza:
49%
Altalaban nem ugy van, hogy mindketten akarjak a gyereket, hanem ugy, hogy a no bejelenti- Dragam terhes vagyok.
2011. nov. 6. 16:18
 25/46 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó! Ez is előfordul, ha nem tervezett a baba, de onnantól kezdve, ha igen mond a férfi, akkor már ő is akarja.
2011. nov. 6. 16:23
 26/46 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem olyan biztos. Szerintem, ok persze biztos orulnek neki, de kesz helyzet ele vannak allitva. Attol, hogy beleegyezik valaki, meg nem biztos, hogy annyira akarja, lehet, hogy csak az asszonyat akarja boldognak latni. vagy ilyesmi.
2011. nov. 6. 16:25
 27/46 anonim ***** válasza:
45%

Egy normális kapcsolatban egy idő után( amikor mindkét fél akarja, és érett rá) tervezik a babát. Vagyis mindketten akarják.

Persze, hogy a nő jelenti be. A férfin nem jelentkezhetnek a terhesség tünetei.

Csak nem értem, hogyha mindkét fél akarja, tervezi a babát, akkor mit kell ezen túlragozni.

2011. nov. 6. 16:31
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem jelent semmit a vérszerintiség.

6 évesen láttam utoljára az apámat. Anyu se tartotta vele a kapcsolatot. Az én igazi apám a nevelőapám, aki szeret, eljárt szülőire, segített a leckében, megtanított biciklizni.

Nem vagyok fontos kapocs anyukám és a vérszerinti apám közt. De még csak jelentéktelen kapocs sem.

2011. nov. 6. 17:02
 29/46 anonim ***** válasza:
94%

Nem értek egyet az állásponttal, amit fent írtál, de én kicsit másabb szemszögből néztem meg a kérdést, mint te.

Szóval én úgy gondolom, hogy maga az érzés a legerősebb kapocs két ember között. A gyerek, hogy így fogalmazzunk egy normális világban csak akkor jöhetne létre, ha ezek az érzések megvannak.

A másik része, hogy már csak magamból induljak ki, nem akarok gyereket, viszont soha nem lenne képes egyetlen ember sem elválasztani a páromtól. Úgy értem érzelmileg. Jöhetne a szőke herceg akármivel, még ha vele is mennék, a lelkemet már régen elköteleztem.

Én ebben látom a legfontosabb kapcsot :)

2011. nov. 6. 17:28
 30/46 anonim ***** válasza:
70%
Pedig olvasok itt fiúkról, akik küzdenek vagy szenvednek a születendő gyerekük miatt, pedig a gyerek anyját látni sem akarják.
2011. nov. 6. 17:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!