Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valami íratlan szabály...

Van valami íratlan szabály arra, hogy 2 testvér nem aludhat összebújva?

Figyelt kérdés

A húgommal ha szomorú akkor mindig megkér engem ,hogy aludjunk összebújva, elalvás előtt még beszélgetni szoktunk, elsírja ,hogy mi bántja stb.

Nagynéném nemrég ,amikor megtudta,hogy néha így alszunk, kiverte a balhét ,hogy nem illik stb.

17/F

húgom 14 éves.

2011. nov. 6. 00:05
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, én csak nyomon követem a vitatkozásokat. De az előzővel nem értek egyet.

Szexualizálják a "felnőttek" két testvér kapcsolatát is, (te nem vagy felnőtt?)ugyanis nem kevés eset van ,amikor ilyen dolgokból adódóan a két fél egymásba is szerethet akár. Sajnos vannak rossz tapasztalataim, amiről nem kívánok nagyon mesélni, de pont egy ilyen eset következménye volt.

Az igaz, hogy álmában nem fogja megkefélni a másikat, de fiúból van, a húga meg lányból, és az ösztönök nem képesek különbséget tenni, ha érzik egy másik ember testét. Az ösztön az ösztön. Én inkább azt mondanám, hogy szépen vigasztalja meg ülve, vagy állva, de este homlokpuszi és külön ágy. Tehát elővigyázatosság.

27/n

2011. nov. 6. 14:39
 32/33 anonim ***** válasza:
49%

Erről ez jutott eszembe:

"Reggel húgom, este dugom"

2011. nov. 6. 15:26
 33/33 anonim ***** válasza:
0%
Amíg nem akarod elfarkalni addig okés.
2011. nov. 8. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!