Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valami íratlan szabály...

Van valami íratlan szabály arra, hogy 2 testvér nem aludhat összebújva?

Figyelt kérdés

A húgommal ha szomorú akkor mindig megkér engem ,hogy aludjunk összebújva, elalvás előtt még beszélgetni szoktunk, elsírja ,hogy mi bántja stb.

Nagynéném nemrég ,amikor megtudta,hogy néha így alszunk, kiverte a balhét ,hogy nem illik stb.

17/F

húgom 14 éves.

2011. nov. 6. 00:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

12:51

Neked nincsenek hormonjaid 20on évesen? Elég sivár életed lehet! :D

2011. nov. 6. 13:11
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Szokjatok róla le hamar! Előbb utóbb még megtalálod dugni a húgod! :D

Félretéve a viccet, nem egészséges. Most még oksi, de később érdekes lesz.

Az ikerpárt sem dicsérem meg, hogy 23 évesen együtt aludnak. ha kiderülne, hogy a pasim a húgával alszik, hát félnék tőle, biztos.

De ti tudjátok.

2011. nov. 6. 13:18
 23/33 anonim ***** válasza:
40%

Nincs ebben semmi se szerintem.

Aki meg azt mondja,hogy igen az nem komplett.Testvérek között épp hogy ennek kellene normálisnak lennie,hogyha a másiknak gondja van akkor segítse -meghallgassa.Ha meg átöleli állva az mitől másabb minthogy megnyugtatja és együtt alszanak?

2011. nov. 6. 13:26
 24/33 anonim ***** válasza:
92%

A 09:40-es vagyok

Most látom,hogy fiú vagy,ezért módositom a véleményemet: igy már nagyon gáz,amit csináltok! Igaza van a nagynénédnek! Ne bújjatok össze!!!!

2011. nov. 6. 13:27
 25/33 A kérdező kommentje:

Csak egyszer volt gond ilyen helyzetben a hormonokkal.

Egyszer amikor így összebújva aludtunk, akkor jött rám az éjszakai merevedés, nem csináltunk belőle nagy ügyet mindketten csak nevettünk rajta. :D

2011. nov. 6. 13:51
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, erről beszélünk. Éjszakai merevedés, nevetgélés. Aztán majd benevetsz neki is, mi? Nagyok vagytok már, aludjatok külön!
2011. nov. 6. 13:57
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Sőt éjszakai merevedésen kívül még sok minden mást is csinál egy egészséges hímnemű álmában. "Virtuálisan" szexel meg magához nyúl. Mivel alszol ezért nem pontosan tudod mit csinálsz. Mondjuk én magamból indulok ki.

27F

2011. nov. 6. 14:06
 28/33 A kérdező kommentje:

Külön szoktunk aludni.

Csak akkor szoktunk aludni összebújva ha a húgom szomorú, akkor jó így összebújva beszélgetni, utána összebújva aludni.

2011. nov. 6. 14:07
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég egész család itt volt albérletben, nővéremmel kellett aludni mert nem volt elég fekhely, virtuálisan szexeltem álmomban, a nővérem bökött meg h abbahagyjam, felébredtem de úgy tettem mintha aludnék, rohadt kínos volt. XD

Mindig is elleneztem az együtt alvást.

2011. nov. 6. 14:14
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

"Neked nincsenek hormonjaid 20on évesen? Elég sivár életed lehet!"

Természetesen vannak, de tizenévesen az ember sokszor nem tudja, mit kezdjen velük, új neki. 20-on évesen azért már hozzászoktunk ehhez.

Egyébként meg nekem ne mondja már senki, hogy két testvér, akármilyen nemű vagy korú, ha együtt alszik, akkor erotikus álmában megkeféli a másikat. Hihetetlen, hogy manapság már két testvér kapcsolatát is szexualizálják a felnőttek.

24/L

2011. nov. 6. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!