Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valami íratlan szabály...

Van valami íratlan szabály arra, hogy 2 testvér nem aludhat összebújva?

Figyelt kérdés

A húgommal ha szomorú akkor mindig megkér engem ,hogy aludjunk összebújva, elalvás előtt még beszélgetni szoktunk, elsírja ,hogy mi bántja stb.

Nagynéném nemrég ,amikor megtudta,hogy néha így alszunk, kiverte a balhét ,hogy nem illik stb.

17/F

húgom 14 éves.

2011. nov. 6. 00:05
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
18%
Mivel nem különböző neműek vagytok,igy nem annyira gáz. De azért kicsit fura,de nem tilos vagy ilyesmi.
2011. nov. 6. 09:40
 12/33 anonim ***** válasza:
85%
Azért furcsa, mert ilyen idős korban meg később is, az ember a párjával szokott összebújva aludni. Azzal, hogy megöleled, és elsírja neked a bajait, nincs semmi baj. Számomra az összebújva alvás kicsit sok.
2011. nov. 6. 10:02
 13/33 anonim ***** válasza:
69%

Ez most még talán ok, de ha mondjuk te már 25 leszel, a húgod meg 22...egy kicsit fura. Ő akkor már nő, te pedig férfi vagy. Remélem érted, hogy mire célzok.

A másik, hogy ha a fiúm lennél, nekem nagyon nem tettszene. A lányok nem nézik jó szemmel, ha a húgica a minden.

24/N

2011. nov. 6. 10:41
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Az írtalan szabály, amire a nagynénéd utalt, az inceszt-tabu. Azaz, a vérvertőzés esélye és lehetősége két különböző nemű testvér között.

Ettől függetlenül, ha te szereted a testvéredet, nyugodtan bújj hozzá. Az még elég messze van az incesztustól; a nagynéninek pedig meg kell mondani, hogy talán törődjön a saját dolgával.

2011. nov. 6. 10:52
 15/33 anonim ***** válasza:
25%
Hát erről sztem le kéne szokni, mi lesz ha erotikus álmotok lesz? "Baleset" történik alvás közben. :/
2011. nov. 6. 12:04
 16/33 anonim ***** válasza:
46%
Hát ezért alvás közben ilyen baleset elég nehezen történhet:D Nem azért bújnak össze mert vonzódnak hanem mert megnyugtató a húgának. Ezt úgyis kinövi.
2011. nov. 6. 12:29
 17/33 anonim ***** válasza:
6%

Szerintem sem gáz. Mi felnőttek vagyunk már (iker)testvéremmel, és ha úgy alakul, minden gond nélkül alszunk egy ágyban.

23/N és F

2011. nov. 6. 12:40
 18/33 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem gáz, DE amit egy előző írt, az hülyeség. Inkább tinikorban tartanám problémásnak, nem huszonévesen, amikor az ember már kinőtte a hormonjait meg egyebeket.
2011. nov. 6. 12:51
 19/33 anonim ***** válasza:
25%

Kívánom h igazad legyen. Nem is azért fekszenek 1 ágyba mert vonzódnak, viszont mindenkinek vannak erotikus álmai, és olyankor kéznél lesz az ágyban 1 másik nemű, álmában úgyse tudja ki az mert más embert gondol a helyébe...

Jaj. :D

Megy ugye éjszakai magömlés meg hasonló nyalánkságok...

2011. nov. 6. 12:55
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Tizen és huszonéves korban is bőven vannak még hormonok.
2011. nov. 6. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!