A testvér tényleg fontosabb mint akivel az életedet akarod leélni? Milyen az ilyen kapcsolat?
Nem!!
Imádom a barátom, és mindent meg is teszek érte..
De tesóm a tesóm, bármi baja lenne és hozzám fordulna segítségégért otthagynék csapot papot és mennék, még akkor is ha a barátomnak szüksége lenne rám.
A tesómmal együtt nőttem fel, ő mindig ott lesz velem, és mindig fogjuk egymás kezét. A barátom nem biztos, hogy mindig velem lesz, ennek ellenére imádom a párom.
Jaj első, nem-et válaszolsz és megindokolod az igent.... Ejha...
Nos, nekem a társam lenne az első. Nem mondom, hogy nem segítenék a húgomnak, ha kellene, de az életemet nem vele szeretném leélni.
kértem hogy 1-2napra menjük el pihenni egyet.Erre azt válaszolta én mindig menni akarok.
az öccsével annak családjával napokra is elment
hát azért az egész életemet nem vele akarom leélni:D
de igen, megtennék érte bármit ami tőlem tellik, amellett hogy nagyon szeretem a testvéremet, tiszteletre méltó ember. a testvéremmel nőttem fel, és őrá mindig számíthatok, egyértelmű hogy ő is mindig számíthat rám. Aki nem így gondolja az rossz testvér
Ja, persze, a gyereked meg ott maradna jó esetben félárván...
Te meg kérdező, hagyd ott a párodat, mert ezek szerint nem szeret téged.
igen fontos a testvér.
csak a társ negyedrész annyira se-a mi esetünkben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!