Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A testvér tényleg fontosabb...

A testvér tényleg fontosabb mint akivel az életedet akarod leélni? Milyen az ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés
ő értük mindent, társért minimálisat
2011. aug. 19. 10:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

"Azért szerintem, ha már családot alapítottunk valakivel, esetleg gyerek is van, már a legtöbb esetben ők élveznek elsőbbséget. Ezt így látom a környezetemben."

én is így gondolom, ez így van rendjén, így a szép, persze továbbra is fontos a család, gondolok pld a tesetvérre

2011. aug. 19. 11:17
 22/34 anonim ***** válasza:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:52

10:49 vagyok! Ahhoz képest értettem, hogy a testvéremmel jó esetben közös a gyerekkorunk, együtt nőttünk fel, együtt sírtunk, együtt nevettünk apró korunk óta. Hozzá képest idegen az az ember akit nagyon szeretek ugyan, de egyszer csak betoppan az életembe. Lesznek közös csodálatos élményeink, de a közös gyermekei csínytevések valahogy más érzést keltenek az emberbe X év múlva.

2011. aug. 19. 11:28
 23/34 anonim ***** válasza:
48%

Ennyi erővel, ha a testvér azt mondja, hagyd ott a párod, akkor ott hagyod??? Vagy ha a szülőknek nem tetszik, keresel másikat????

Egy felnőtt, kapcsolatban élő embernek a párja az első.

2011. aug. 19. 11:32
 24/34 anonim ***** válasza:
55%
Nem az elsőségen vagy nem elsőségen van a hangsúly, hanem a fontosságon. Ha a testvérem megkérne, hogy hagyjam el a párom nem tenném meg. De ha a párom megkérne, hogy hagyjam el a testvérem elhagynám a párom.
2011. aug. 19. 11:34
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezzel rohadtul nem értek egyet és ehhez hasonló felfogást sem tapasztaltam soha.Mamámék rühellik egymást a testvérével.

Ahol pedig testvérek vannak ott sok esetben kivételezés is van.

Szóval nem tudok ezzel a felfogással azonosulni és nem is akarok.

2011. aug. 19. 11:37
 26/34 anonim ***** válasza:

Normális ember úgy kezd bele egy komoly kapcsolatba, hogy igen, vele akarom leélni az életemet.

De elhagynám, mert az agyára megy, hogy a testvéremmel elmegyek ide-oda, vele meg nem és ezért választás elé állít, hogy vagy a testvérem, vagy ő????

Hát én vagyok a hülye, ha egyáltalán képes vagyok ilyen helyzetet teremteni.

2011. aug. 19. 11:41
 27/34 anonim ***** válasza:

ma 10:40 vagyok

11:32-es a testvér soha nem kérné hogy hagyd ott a párod, pld én felfogtam hogy a testvérem szereti a párját, nem kedvelem a választottját, de ő szereti ő megbízik benne - mármint a tesóm, ezáltal én is, lennének fenntartásaim a csávóval kapcsolatban, de nem szolom le, mert bizok benne, nem a pasiba, hanem a nővérembe!!!! Nekik ez így jó, és bízok a nővérembe, függetlenül attól hogy a csávót nem szívlelem. Mondhatni nekem is a csávóval egyre jobb a viszonyom...

2011. aug. 19. 11:42
 28/34 anonim ***** válasza:

11:40-es vok

ma 11:41-es, szerintem ez úgy a normális ha vagytok ti mint párkapcsoaltba, és rendszeressen(ha egy városban laktok akkor heti többször+telefon msn) tartjátok a kapcsolatot, elmentek egymáshoz, stb, nem közös programok meg hasonlók hanem felhívod hogy: szia, jól vagy?

vagy elmész hozzá egy fél órára, nem kell rögtön mozi meg mit tudom én. A testvérek közt nem feltétlen kell közös programokat tervezni. Csak az is elég hogy látod hogy jól van.

Kérdezem én: miért zavar egy testvér egy párkapcsolatban? szerintetek ha valakinek van egy párkapcsolata akkor hagyja el a testvérét (anyját, apját)

2011. aug. 19. 11:49
 29/34 anonim ***** válasza:
NOS????????????
2011. aug. 19. 12:06
 30/34 A kérdező kommentje:

ITT SZÓ SINCS ARRÓL HOGY HAGYJA EL A TESTVÉRÉT MIATTAM.

ÉN NEM EZT KÉRTEM. CSAK AZT HOGY EGY KICSIT VELEM IS TÖRÖDJÖN

2011. aug. 19. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!