Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A testvér tényleg fontosabb...

A testvér tényleg fontosabb mint akivel az életedet akarod leélni? Milyen az ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés
ő értük mindent, társért minimálisat
2011. aug. 19. 10:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Nem tudom ezt jól megfogalmazni, nagyon szeretem a párom és a testvéremet is. Természetesen mindkettőt másként. Mindkettőért megtennék bármit. De mégis lehetetlen megfogalmazni a jó testvéri kötelék lényegét. Párom értetlenül áll a dolgok előtt. Mert neki nem adatott meg. Ő ha hónapokig évekig nem látja a testvérét se érdekli. Meg nem kérdezné, hogy mi van vele, jól van-e. Én meg 2 hete beteg vagyok, mert elutazott a testvérem. Naponta beszélünk. Az ő párja jól tolerálja a dolgokat, az enyém is, de valamelyik nap eszembe jutott, hogy ha a párom választás elé állítana, hogy ő vagy én, gondolkodás nélkül testvéremet választanám.
2011. aug. 19. 10:31
 12/34 anonim ***** válasza:
66%
ne fújd fel. A párod tökre családcentrikus, szereti a családját ez tök jó, téged is így fog majd, de ehhez idő kell, és nem pedig otthagyni. Ha el akartok menni pihenni, akkor pedig vidd a testvére családját is ha magától nem akarna jönni, legfeljebb többes programokat csináltok, megismered a sogórodat, legfeljebb pár délután lepattintjátok
2011. aug. 19. 10:33
 13/34 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak. Menjetek együtt. Toleráld, hogy van egy ember az életében aki nagyon fontos számára.
2011. aug. 19. 10:34
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Van egy bátyám, de a párom mindennél fontosabb!
2011. aug. 19. 10:35
 15/34 anonim ***** válasza:

ma 10:33 vagyok

na ugye hogy igazam van!:D

Érds meg kérdező, a testvér nagyon fontos, ezt a helyzetet te fogod magtanulni kezelni, de a saját családja/testvére mindig fontos lesz neki. (ami ugye jó, mert ha a sajátja fontos akkor ha lesznek nektek gyerekeitek akkor az is kb ugyanolyan fontos lesz, vagyis a párodnak fontos a család) Toleráld, ne féltékenykedj, és tanuld meg kezelni, szorakozatok együtt, és különben az öccse barátnőjével még brátnők is lehetnétek, szerintem nagyon szép lenne

2011. aug. 19. 10:40
 16/34 anonim ***** válasza:
Megint csak a 10:33 válaszolóval tudok egyet érteni. Gondolj bele kedves kérdező, hogy ha a testvérét eldobja egy idegen miatt, akkor téged is hamar eldobhat. Örülj neki, hogy ragaszkodó.
2011. aug. 19. 10:49
 17/34 anonim ***** válasza:

én is voltam igy.Hiába próbáltam a családjával kialakitani kapcsolatot, nem ment

A család megmutatta hogy ő az első, én mindig csak a 2.helyen leszek

2011. aug. 19. 10:50
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

10:49

a társ idegen?????

ja és nem kell eldobni a testvért azért.

2011. aug. 19. 10:52
 19/34 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. Szerintem ez attól függ, kihez állunk közelebb. Ez olyasmi, mint a legjobb barát kontra házastárs.

Minden kapcsolat máshogy fontos, a testvérrel, a barátokkal, a szülőkkel, a párunkkal. Hogy valakinek valamelyik kapcsolat fontosabb, az annyit tesz, hogy ahhoz a személyhez áll közelebb lelkileg.

Én egyke, viszont a férjemnek vannak tesói. Neki én sokkal fontosabb vagyok, mint ők, mert mi egymáshoz állunk a legközelebb.

Azért szerintem, ha már családot alapítottunk valakivel, esetleg gyerek is van, már a legtöbb esetben ők élveznek elsőbbséget. Ezt így látom a környezetemben.

2011. aug. 19. 10:59
 20/34 anonim ***** válasza:

Abból a szembontból idegen hogy a testvérre minden körülmények közt számíthatsz mindent elmondhatsz neki, és sokkal erősabb a kötelék mint bármi más a világon. Ezt a köteléket nem lehet elszakítani. De egy párkapcsolatot egy testvér nem akadályoz

"ja és nem kell eldobni a testvért azért." Hát beb@szna. Ha egy csaj/pasi miatt eldobna valaki egy testvért? milyen ember lenne az ilyen?

2011. aug. 19. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!