Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A testvér tényleg fontosabb...

A testvér tényleg fontosabb mint akivel az életedet akarod leélni? Milyen az ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés
ő értük mindent, társért minimálisat
2011. aug. 19. 10:11
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nos?

Figyi ha messzebb megyünk az anyós meny/vő vitának is ez alapja valahol. Az új élet, új család. A régit el kell dobni. Az már nem ér semmit. A felnőttség sok embernek a múlt eltiprásáról szól.

2011. aug. 19. 12:12
 32/34 anonim ***** válasza:

ma 11:49

Nem. De azért választunk férjet, feleséget, élettársat, mert vele akarjuk leélni az életünket, elsősorban vele akarunk lenni, vele akarunk családot alapítani. Aki nem ezért teszi, azzal szerintem azért vannak gondok.

A szülő, a testvér természetesen ugyanúgy családtag marad, ugyanúgy nagy szerepet tölt be az ember életében, de a legszűkebb család mégis a házastársunk és a gyerekeink lesznek.

Meg például egy családi kiránduláskor nem mindig viszi magával a férj is, a feleség is a négy testvérét, meg az anyját, apját.

Egy kevésbé szoros kapcsolatnál, ami nem régóta tart, elképzelhető, hogy a testvér, az anyuka, az apuka a fontosabb és ő élvez elsőbbséget, de egy hosszabb távúnál ez már nem túl jó. Ez semmiképp nem jelenti a testvérek és a szülők elhanyagolását, de egyszer eljön az az idő, mikor már nem ülhetnek állandóan egymás szoknyája-nadrágja szélén.

2011. aug. 19. 12:29
 33/34 anonim ***** válasza:

ma 11:49 vagyok, csak egy kicsit ugy jött le hogy a testvért el kell hagyni ha már párkapcsolat van, de lehet hogy felreértettem, vagy ti írtátok félreérthetően, mindegy is.

A kérdezőnek: kicsit eltértünk a témátol bocs, miből érzed hogy veled nem foglalkzik és hogy a testvérét előtérbe helyezi? példákat tudnál mondani?

2011. aug. 19. 12:44
 34/34 anonim ***** válasza:

Én lelkileg és minden téren közelebb állok a páromhoz, mint a nővéremhez. Ha nagyon összevesznénk én azt az embert választanám aki mellett az életemet szeretném leélni, mégsem a nővérem lesz a gyermekeim apja, nem ő fog haza jönni hozzám és a családjához.

A nővéremet is szeretem, de másképp, nem szeretnék választan közülük.

21-L

2011. aug. 19. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!