Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak a házastársak...

Miért vannak a házastársak külön kasszán?

Figyelt kérdés
Mostanában sokszor olvasom itt, hogy házastársak külön kasszán élnek és az okai érdeleknének. Én egyelőre együtt élek a párommal, nagyobb vita nem volt a pénzből. Viszont érdekelne - esetleg a jövőre nézve is - hogy ki miért és hogyan döntött a külön kassza mellett? És hogy ez hogyan vált be?
2011. nov. 4. 18:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na ezért jobb laza kapcsolatban élni.Nekem senki ne mondja meg hogy mire költöm a pénzem,nem azért dolgozom! Kaján meg lehet spórolni,nem igénylem se azt hogy főzzenek rám se azt hogy takarítsanak rám,ezt mind magam is meg tudom oldani.

Meg kell találni az ilyen gondolkodású párt azt elismerem nem egyszerű,mert sok a basáskodó mindenbe beleszóló ,de utána nincs gond.

2011. nov. 5. 11:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák, ki ilyen, ki olyan, ez így is van rendjén :)

Nekem is van a baráti körömben, aki hasonlókat vall, mint te - ők is pasiból vannak, akárcsak te :D

Azt figyeltem meg egyébként, hogy ez azoknál a pároknál van, akiknél a pasi jóval többet keres, mint a nő.

Akik nagyjából ugyanannyit visznek haza, ők általában közös kasszán vannak.

És itt még csak együttélésről beszélek, házastársak között nem ismerek olyat, akik ne közös kasszán lennének :)

2011. nov. 5. 11:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Jól látod, a házasságot is kerülöm mint ördög a szenteltvizet :D Szerencsére vannak ehhez kompatibilis lányok:)
2011. nov. 5. 11:36
 14/15 anonim ***** válasza:

REmélem egy nap rájössz, hogy nem a pénz a legfontosabb a világon.

És rájössz, hogy nem a pénzért, hanem a szeretteidért dolgozol. A pénz csak egy eszköz, hogy az alapokat magadnak és a családodnak megteremtsd. Nem több.

2011. nov. 5. 12:27
 15/15 Pataki Ferenc válasza:
Külön kasszán ha az egyik fél vásárol szerencsejáték szelvényt és nyer, akkor a nyeremény kié ?????
2019. febr. 11. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!