Több év házasság után a házastársak csókolóznak még szexen kívül?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 02:15
2/39 anonim válasza:
Miért ne?
Szerinted nem kellene?
3/39 A kérdező kommentje:
Ezt miből vontad le? Szerintem elengedhetetlen.
2011. ápr. 12. 05:46
5/39 anonim válasza:
Persze, a kolléganőmmel nagyon sokat. :)
6/39 anonim válasza:
anyáék nem szoktam,bár már szexelni se
(anya 50,férje 55,15 éve házasok,második házassága mindkettőnek)
7/39 anonim válasza:
Nagyon ritkán...:(
6éve vagyunk együtt
8/39 anonim válasza:
Anyuék nem igazán csak pusziszkoznak(szájra),szexelni nem tudom,mert anyu sokat dolgozik,de pár éve még volt óvszer az ágy mellett,szóval akkor biztos.Mindketten 50 felett vannak és több mint 30 éve házasok.
9/39 anonim válasza:
16 éve vagyunk házasok és igen csókolózunk, csak nálunk ez szex-re indít minket és sajnos van, hogy nem tudjuk teljesíteni a körülmények miatt: gyerekek otthon, közösségben vagyunk, stb...
10/39 anonim válasza:
Szexen kívül nem.Mert a csókolózásból, szinte 100as , h szex lesz és ha olyanok a körülmények , h épp ott és akkor nem lehet szex ,akkor meg minek hergeljük magunkat fölöslegesen.
De ha van rá lehetőség egy nő mindig tudja, hogy hozza meg az ember kedvét , h utaljon rá anélkül, h nagyon tolakodna, ha véletlenül máson járna az eszünk , bokros teendőink miatt nekünk ffiaknak.Ám ritka, h a szex ne ott lenne az első 2 gondolat között.
Tsókollódzáss cexk néhlkül oan mint töltött kápocta hús nélkül.Tiniknek való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!