Több év házasság után a házastársak csókolóznak még szexen kívül?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 02:15
11/39 A kérdező kommentje:
Én ezzel nem értek egyet. :) Az eddigi párkapcsolataimban szexelni max napi 2x akartam, csókolózni viszont folyton. Azért szexelni csak nem lehet folyton...Számomra nem függ szorosan össze a csókolózás és a szexualitás.
2011. ápr. 12. 07:40
12/39 A kérdező kommentje:
06:54: pedig szerintem ezt vissza kellene építenetek a párkapcsolatotokba. Pont ez hozza vissza a "friss kapcsolat" izgalmas érzetét. Írta itt vki ,hogy "tiniknek való". Nah ez az , és mennyire jó is volt...
2011. ápr. 12. 07:43
13/39 anonim válasza:
Na, azért nem állandóan, de igen, szoktunk :-)
17 éve vagyunk házasok.
14/39 anonim válasza:
Mi jóságosság van abban , h jól felizgulunk és aztán semmi?
Tiniknek jó. De már nem annyira vagyunk tinik.
Jó is volt az bizony annak lenni a maga idejében de van sok dolog ám amikről akkor még fogalmam se volt és azok se csupa rossz dolgok ám:)
15/39 anonim válasza:
Igen, elég sokat.
7 éve vagyunk együtt.
16/39 anonim válasza:
fú, anyám egy nagy nimfomániás.... 46 éves... és imádja a szexet... csókolózni is ott teszi, ahol nem szégyenli... olyan meg kevés van^^
volt két válása, ez most csak élettárs, de több ideje együtt van vele lassan, mint a többi házassága együttvéve ^^
amúgy blöe, de komolyan XD 21 vagyok, de szerintem néha sok(k) már amit csinál.. ám ha élvezi, tegye :)
17/39 anonim válasza:
17 év vagyunk házasok, szinte gyerekek voltunk mikor összejöttünk, és igen, a mai napig csókolózunk, és szex is van szinte minden nap.Nem biztos, hogy a csókból szex lesz, de 90%-ban igen.Nekünk így jó, az igényeink egyformák.
18/39 anonim válasza:
Mi szoktunk. 11 éve vagyunk házasok!
19/39 anonim válasza:
8 éve vagyunk együtt és szoktunk csókolózni szexen kívül is. Elengedhetetlen finomság. :)
20/39 anonim válasza:
A nyelves csókot sosem szerettem, de a szájra adott változatát még mindig gyakoroljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!