Több év házasság után a házastársak csókolóznak még szexen kívül?
11:33:
Lehet ,hogy ennek ellenére is szeret , de tudod mit , tegyél egy kísérletet. Ma menj oda hozzá egy olyan időpontban , amikor lehetetlen ,hogy szexeljetek , és csókold meg hosszan (nyelvesen). Majd nézd meg a végeredményt. Szerintem a feleséged nagyon különlegesnek fogja ezt találni.
Télleg az majd mikor leteper ott mindenkinek a szeme láttára:D
Hát kell ez nekem?
Szoktunk, 7. éve vagyunk házasok. Nyelves is, és szájra puszi is bár nem szoktunk közönség (utca, busz stb) smárolni. :)
Ha a gyerek jön akkor mondja anya apa pusi pusi nekem is. Akkor őt is agyonpuszilgatjuk. :)
Kedves kérdező!
Tegnap kipróbáltam.Puszit imitálva közeledtem és slutty hirtelen bedugtam a 3.14 méteres nyelvem....:) elhúzódott és csodálkozó szemekkel méregetett vigyorogva, h biztos minden rendbe van velem?:D
Mentegetőzés helyett inkább kimentem és végeztem a dolgom tovább.Később utánam jött és elmondtam, h a Te tanácsodra tettem eme tőlem szokatlan cselekedetet:)
Sanyikám, azon lepődött meg szegény asszony, hogy bedugtad azt a hatalmasat, pedig sose szoktad.
Egy nőnek kell a csók, minket ez izgat fel. Ettől forog rajtunk a bugyi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!