Mi ugyan még csak nyolc éve vagyunk együtt, de szoktunk.
2011. ápr. 12. 09:01
22/39 anonim válasza:
Nekem hasonló kaliberű férjem lehet, mint ez a sándor417.... sajnos!!!
Ha ezt akkor tudom, nem megyek hozzá feleségül.
Kedves Sándor! Szerinted a feleségednek is így jó, hogy nem csókolod meg? Vagy érdekel egyáltalán, hogy neki mi a jó?
Egyébként elárulom, hogy a csókolózás nem csak tiniknek való, hogy rendkívül kellemes, izgalmas tevékenység.
Csak sajnálni tudlak, ha te nem élvezed.
2011. ápr. 12. 09:01
23/39 anonim válasza:
20 éve vagyunk együtt, 18 éve házasok. Szexen kívül nem igen szoktunk csókolózni. Szájra puszi persze sokszor, de nyelves csak szexnél.
2011. ápr. 12. 09:08
24/39 anonim válasza:
Volt egy ilyen barátom, mint Sándor, aki így állt hozzá, hogy "minek feleslegesen felizgulni", "jaj, akkor feláll a farkam", meg "takarítónők álmodnak ilyenről, nem egy diplomás nő" - ezt vágta a fejemhez! Nagyon kiakadtam az ilyen dolgain! Ott voltunk a folyóparton,átöleltem és nem volt hajlandó megcsókolni. Vagy a parkban a padon. Idősebb volt nálam (harmincas), de nem hiszem, hogy ez kor kérdése. Két évet voltunk együtt, hosszútávra tervezett volna velem, de arra jutottam, én nem tudok e gyengédség-megnyilvánulások, ha úgy tetszik egy kis romantika nélkül meglenni. Így egyre kevésbé lelkesített a kapcsolat, és végül szakítottunk. Jelenlegi párom fiatalabb nálam, és nem győz ölelgetni, simogatni puszilgatni, csókolgatni szexen kívül is. (De akkor is úgy gondolom,ez egyéniség,és nem kor kérdése.)
2011. ápr. 12. 09:10
25/39 anonim válasza:
Szoktunk csókolózni és szexelni is gyakran. Utóbbi előtt mindig van szex, de rengetegszer csókolózunk is. Ami engem zavar, hogy a férjem mások előtt egy szájra puszit sem nyom el, otthon meg nyelves csókozna folyton.
2011. ápr. 12. 09:13
26/39 anonim válasza:
Szerintem Sándor nem tud csókolózni :))
2011. ápr. 12. 10:05
27/39 anonim válasza:
Mondják, hogy a kapcsolat hanyatlását jelzi, ha nincs már csók. Ezt igazolni tudom. 16 évig voltam házas, de az első öt év után valahogy kikopott a csók. Később már szex alatt sem volt. Ez azért érdekes, mert a szex az utolsó pillanatig nagyon jó volt. A csók az érzelmek kifejezése, és az akkor is jól eshet, ha nem akarunk, vagy nincs alkalmunk szexelni. A mostani párommal sokat csókolózunk szex közben de azon kívül is. 6 éve vagyunk együtt.
2011. ápr. 12. 10:40
28/39 anonim válasza:
Persze, el sem engedném csók nélkül reggel, és mikor hazaér, akkor is természetes a csók. És nem szájra puszi. :) Már a második babánkat várjuk, és semmi nem változott az eltelt évek alatt. :)
2011. ápr. 12. 10:57
29/39 anonim válasza:
10,05ös
Nem is igaz mert tudok. És igenis puszi az van.Sok van. Nyelves csók nincs mindig, ha kell ha nem teljesen indokolatlanul.Amúgy sem vagyok egy nyálazós érzelgős fajta , ha az lennék nem is kellenék .Férfi vagyok.
ÉS AKI LEPONTOZOTT SZÉGYELLJE EL MAGÁT!
Nehogymá itt egész nap nyalakodjak csak azért, h jobb legyen a %om:D
18 éve vagyunk házasok azt hiszem,( nem szoktam számolni:)
és szerintem a párom nagyon is szeret mert, ha nem szeretne akkor már rég lelépett volna, mert anyagilag nincs rám szorulva. És virágot is szokott kapni március 8 ra, minden páros évben:D
2011. ápr. 12. 11:33
30/39 anonim válasza:
5éve hogy eggyütt vagyunk a párommal(26/F),de mi is nagyon ritkán csókolózunk,legtöbbször szájra puszi van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!