Véleményeket szeretnék a következő névről: HADÚR! Nekem nagyon tetszik. Neked?
Jahj hagyjátok már a kérdezőt, lesz*rja, hogy mit mondunk neki! Ő már eldöntötte, hogy Hadúr lesz a szerencsétlen gyerek, mert attól lesz valaki különleges, ha a lehető legidétlenebb nevet adjuk neki!
Amúgy imádom, amikor teljesen hétköznapi nevű szülők ilyen elborult neveket adnak a gyerekeknek, mert hát most nagyot akarnak alkotni. XD
Pl. egy Kovács András és Kovács Andrásné Anita (semmi bajom ezekkel a nevekkel) és a kis trónörökös, Kovács Zoárd Kündü, kishúgával, Kovács Zselyke Villővel. Tök jó, nem? XD
Véletlenül sem attól lesz különleges a gyerek, mert olyan a jelleme, neeem! Adj neki egy borzalmas nevet, amire mindenki visszakérdez háromszor, hogy az mégis gyomnövény, vagy afrikai rágcsáló-e, mert attól lesz nagy jellem. Ó, vagy mondjuk egy csodaszép beszélő nevet, ami vagy bejön, vagy nem. Aztán jönnek majd a Napsugár nevű bírónők, meg a Hadúr nevű csendes kis irodai dolgozók.
Ejj, de kinézhették a nagymamámat, amikor az 50-es években a nem igazán 'parasztos', megszokott Judit nevet adta az anyámnak.
Amúgy igen, eldöntöttük, ha fiunk lesz, ez lesz a neve. Nem arra kértelek titeket, hogy beszéljetek le róla vagy támogassatok ebben. Ez egy eldöntött tény már.
Arra voltam kíváncsi másoknak hogy tetszik. Miért nem lehet a kérdésre válaszolni?
Véleményt kérsz, megkapod: Ha én meghallanám, hogy akármelyik osztálytársam Hadúrnak hívnák, vagy akár csak ismerősöm, visítva röhögnék, miközben az öklömmel csapkodom a földet. De, ha lesz fiatok, akinek Hadúr lesz a neve, akkor ne csodálkozzatok, ha 8 évesen sírva megy haza hogy csúfolják, 12 évesen gyűlölni fog titeket amiért állandóan szekálják ezzel a névvel, és 16 évesen is naponta hallani fogod az átlagos kamaszproblémák mellett, hogy mennyire idióta vagy, hogy ilyen nevet adtál neki.
Amúgy, itt mindenki választ írt, te meg elkezded mondai hogy így tetszik a rokonságnak, és úgy nem értelmesek az ittlevő válaszadók, mert nem támogatnak egy olyan nevet, amiről lesüt, hogy egy nem túl értelmes szülőpár adta a nevet csak azért, mert éppen unatkoztak. Vagy mert tényleg annyira ostobák, hogy azt hitték, majd mindenki megirigyli a csodás névválasztást, és hirtelen minden srácot Hadúr, Lovag, Herceg, Katona, Páncél -nak fognak hívni.
Itt az én véleményem, remélem kultúrált.
A Lovag, Herceg, Katona, Páncél nevek nem anyakönyveztethetők Magyarországon. De köszi a tippet.
Ja és emellett, köszönjük szépen, de értelmesek vagyunk. Mindketten. :))) Az, hogy ti nem vagytok nyitottak a változásra és a megszokott világotokban akartok élni, az a ti dolgotok.
Igen, valószínűleg jön majd haza a gyerekem, hogy "anya, csúfolnak...". Viszont egy a százhoz az esélye, hogy a neve miatt.. :) Hiszen Eperke vagy Villő vagy Benett vagy Bercel számára nem hinném, hogy túlságosan furcsa lesz az én gyerekem neve az övék mellett.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!